i tak sobie przeanalizowalem sytuacje zwaly niebylo info ukazalo sie jeszcze gdy notowania trwaly cos mi mowi ze moglem dzis kupic ale jutro z rana wskakuje bo tu duzo rzeczy moze sie wydazyc nie zdziwli bym sie jak by zmienili na emisje z pp
i jeszcze jedno wiekszosc na tym forum bala sie ze rada probuje wykiwac drobnych wiec wychodzi na to ze rada obronila drobnych przed wysypem akcji
nie ma co tu bedzie dobrze i duzo sie zarobi jeszcze nie mam praw do akcji ale ja wchodze troche posprawdzalem tu i tam i stwierdzam choc to tylko moje zdanie ze jest lepiej nizt moglo byc
bo co by bylo gdyby gosc dostal akcje podbilki by jeszcze troche kursik i wtedy sypna to bysmy mieli lament i placz
zgadza się teraz czekają nas następujące info. ! kto zostanie nowym Prezesem Rady2. objęcie przez nowego prezesa akcji i założenie lock up na 2 lata no i infe te co zawsze czyli o wierzytelnościach. Spółka raczej nie będzie robiła emisji z pp. Z tego co mi wiadomo to tylko emisje prywatne (fundusze) ale to dopiero jak wartość akcji będzie godziwa żeby za darmochę akcji nie oddawać