• Dobra wiadomość. Autor: ~Piotr [83.9.143.*]
    http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1576974
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    po tygodnioej analizie witam na pokladzie tej zapomnianej spolki.powiem ze ostatnie umowy z mittalem i poczatek wspolpracy ze spolka matka-kghm-sa b.budujace i cwk jest przystepne-tylko skad ten pesymizm po wezwaniu po 7.5
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.9.115.*]
    dzis umowa spolki zaleznej bipometu-kpb na 9 mln netto.spolka wukonuje juz pierwsze prace projektowe na rzecz swojego wlasciciela kghm-w przedmiocie budowy dla niego nowego pieca zawiesinowego za 1.7 mld zl-w ciagu 3-4 lat.ponadto 2 ostatnie umowy z mittalem na ponad 50 mln netto-wg mnie spolka warta zauwazenia
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~re [83.30.237.*]
    tak tak Najlepiej bylo przy wezwaniu gdzie cala kadra zarzadzajaca chciala sprzedac akcje i skonczylo sie redukcja o 34%. Czyzby nie widzieli o swietlanej przyszlosci i budowie pieca zawiesinowego?
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    nie dziw sie im skoro dostali akcje po 10 gr-czyste skurwysynstwo tym bardziej ze zrobili emisje b.droga po 25zl.acapital partners obejmowal papiery chyba po 2-3 zl.ale to juz dawna historia.ostatnio spolka lapie ladne zlecenia.wg mnie w obrocie jest ok.1mln akcji.co myslisz re o przyszlosci.bo patrzac wstecz udzielales sie tu duzo i znasz dobrze ta zapomniana spolke/pozdro
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~re [83.30.237.*]
    jesli KGHM wdrozy projekt pieca zawiesinowego to Bipromet ma szanse - jako inzynier projektu - na 5 % wartosci calego kontraktu. Problem z tym ze KGHM mietoli ten projekt juz kilka lat i nic lub moze wykorzystac spolke do inneych projektow. Ale to moze byc kwestia dlugoterminowa.
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    potezna juz druga lumowa z mittalem na 37.5 mln-lacznie na ponad 50 mln.co ta spolka robi na tych poziomach.czy ja nie puszcza kghm czy tez kadra z bakiem na czele.zupelnie zaponiana spolka z poteznym potencjalem.ale droni od poczatku byli przegrani.prezes i nie wiem czy reszta kadry dostali akcje po 10 gr-aemisje zrobili po 25 zl i to od poczatku zwichrowalo ta perelke
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    szkoda ze sam walcze z wiatrakami.dzisiejsza umowa z mittalem na 37.5mnl netto ma byc zrealizowana do 5.12.2011-czyli w ym roku-macie pojecie jakie tu beda wyniki.a cwk prawie 8 zl.nie licze umow z kghm.wg mnie podaz pochodzii od kadry-w dupie maja wlasna spolke.ale i tak wg mnie warto wejs po tych cenach/pozdro
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.9.117.*]
    ktos wczoraj dostrzegl wczorajsza umowe-na ok.40 mln netto dla mittala.ja tu prognozuje zysk 4-5 mln na koniec roku.spolka zupelnie zapomniana a wezwanie-spolki matki-kghm bylo po 7.5-oni maja 66 pr.jesli beda pracowac dla kghm i hidusa mittala-rekina stali-to te 6 zl to zupelne nieporozumienie.cwk-ok.8 zl/pozdro
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~re [83.30.247.*]
    Jesli KGHM bedzie inwestowal w nowe zloza i zaklady pzrerobcze to zgadnijcie kto to bedzie projektowal. Jesli sie nie myle to celem przejecia Biprometu byl udzial w tego typu przedsiewzieciach. Tak ze 2011 to przygrywka a danie glowne to od 2012
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    witaj re.widziales ostatnie potezne umowy.zadko spotykane dla tej malej spolki.i to w branzy w ktorej sa fachowcami.wg mnie podaz pochodzi od kadry-wiem ze baj mial akcje po 10 gr ale nie wiem czy pozostala kadra tez.wg mnie jest b.tanio i spolka jest zapomniana-lezy w mule przysypana popiolem.ale na koniec roku prognozuje b,dobry i dawno nie widziany wynik-wtedy sie moze obudza/pozdro
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~re [83.30.247.*]
    podaz na pewno nie pochodzi od kadry tylko od tych ktorzy mieli redukcje z wezwania. Problem w tym ze po Debowych tarasach Baj jest zbyt zamkniety dla prasy. Kiedys przesadzil z obietnicami i teraz siedzi cicho
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.9.117.*]
    zaczyna sie obrot.chyba dostrzegli ta spolke kghm i ciekawostka zobaczcie kto od lipca ub.roku jest szefem rady nadzorczej-mr.tajdusta sama funcje pelni w tauronie-b.ciekawe powiazania kapitalowe-
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~kris b [83.21.188.*]
    zaczynaja sie powazne zlecenia od spolki matki-kghm-kolejna umowa na ok.10 mln netto.cwk-ok.8 zl.tylko milion akcjii w obrocie albo rodzynki na new connect cwk 5-8-milego inwestowania
  • Re: Dobra wiadomość. Autor: ~re [83.30.212.*]
    a pamietajcie ze 2011 to tylko gra wstepna
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.