• dlaczego Autor: ~rm1234 [91.94.58.*]
    to CUDO tak długo i mocno spada???? ma ktoś jakąś wiedzę?
  • Re: dlaczego Autor: ~Gracz [83.26.89.*]
    Radze akcjonariusza piszcie pisma do KNF!! Kurs nieustannie spada a wskaznik AD (Accumulation / Distribution) caly czas sie pnie w gore co oznacza skupowanie akcji przy notoryczne malejacym kusie = MANIPULACJA KURSEM (koszenie drobnicy)!!! Ja nie podniesie sie jakies wieksze larum beda was tak kosic bez konca (tzn nadjescia prawdziwej hossy a nie na kilkunastu spolkach wazacych na indeksach).
  • Re: dlaczego Autor: ~nick [178.42.129.*]
    Wszystko prawda, ale o ile zazwyczaj jestem optymistą, to w kwestii załatwienia sprawy przez knf przeciwnie wręcz. Nasza giełda, to "hulaj dusza - piekła nie ma"i przykładów na to aż nadto.
  • Re: dlaczego Autor: ~awersor [79.175.213.*]
    Co teraz robić?
    trzymać czekać czy jak?
  • Re: dlaczego Autor: ~ssi [158.66.1.*]
    nie wiesz co robić to lepiej nic nie rób
  • Re: dlaczego Autor: ~ms [87.207.127.*]
    kupiłes trzymaj - takie moje zdanie. C/WK = 0,4 , ZYSK NETTO 10,3 mln po 3 Q ( 2009 - STRATA), ZOBOWIĄZANIA DO KAPITAŁÓW WŁASNYCH TO ok. 1/3
    nawet dobieram , niechaj spada bedzie można taniej dobrać - kiedyś odbije
  • Re: dlaczego Autor: ~Ola [83.18.75.*]
    Podejżewam,ze fun inv.ustawia dla prywatnego kolesia właściwą cenę do kupna akcji.Zwalanie na siłę kursu kosztuje ale za to płacą nabywcy cegiełek funduszu.Mi osobiście nie przeszkadza ,kupiłam 5k po 1,5 i czekam jak zwalą kurs w ok.1,4.Niech się męczą.Ja czekam.
[x]
IMPERIO 8,97% 1,58 2025-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.