• tak sobie myślę Autor: ~kudlaty [83.26.55.*]
    rada wierzycieli: banki,zusy, ntt -ale ich reprezentant to intergraph. ale intergraph to hexagon ab. a czym zajmuje sie hexagon ab? dokładnie tym samym co techmex tylko na o wiele większą skalę. czy hex przejmie tex'a? może ktos by poszukał czy są jakieś powiązania miedzy ludźmi z rady nadzorczej tex a zarządem intergraphu albo hexagon ab. nie mam juz texa ale zastanawiam sie czy nie kupić parę akcyjek. wygląda to dosyć ciekawie, bo przy hexagon ab to pani syndyk nie miałaby nic do powiedzenia a i sąd jadłby z rączki
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~mamarco9691 [83.4.229.*]
    napisze tak, na logike to nie bierz za bardzo tego co ma miejsce na gieldzie, nie jeden przekret juz byl grany i co i nic!!!!! KHS lepiej przedzie niz za nim byl wycofany z gpw,
    beznadziejne prawo, ci ktorzy doprowadzaja spolki do upadlosci, stapaja bezkarnie po ziemi, szkoda slow,
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~kudlaty [83.26.188.*]
    no właśnie jestem ciekawy jak to będzie. czy przejmą texa jako inwestorzy z pozostawieniem go na giełdzie, czy go uwalą a po jakimś czasie po sprawiedliwym podziale między kolesiami, na jego gruzach będzie funkcjonować super dochodowa szwedzka firma
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~mamarco9691 [83.4.236.*]
    Ciekawie 3 sesje, wzrostowe jesli maja doprowadzic do ukladu, to wkrotce powinna byc jakas reakcja na parkiecie, jesli wzrosty beda kontynuowane, to poniekad odpowiedz bedzie nasuwala sie sama,
    aby w 2011 roku byla moda na ratowanie spolek a nie ich likwidacje, no i moze spoleczenstwo sie obudzi i wywiezie Tuska z jego kumplami z law poselskich i rzadowych,
    wytrwalosci w pozytywny obrot na Techmexie zycze samym zainteresowanym jak i sobie w 2011
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~kerim [83.7.27.*]
    Dziękuję w imieniu swoim jak i pozostałych forumowiczów,którzy w różnym stopniu umoczyli na tej spółce ale dalej trzymają.Tak zresztą jak ja.
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~marco9691 [83.29.112.*]
    wiecej wiary nie zaszkodzi
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~ALI [87.205.57.*]
    TY NIE UDAWAJ TY TYLKO NAGANIASZ NA TEGO BANKRUTA.
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~Buehe [79.163.120.*]
    A ty co tu robisz?
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~ALI [87.205.57.*]
    SIEDZIAŁEM NA TYM GÓW...E PONAD ROK UCIEKŁEM W OSTATNIEJ CHWILI OCZYWIŚCIE NIE BEZ STRAT. PRZYPUSZCZAM ŻE ZNACZNA CZĘŚĆ CWANIACZKÓW GIEŁDOWYCH ZOSTAŁA I SZUKAJĄ ZA WSZELKĄ CENĘ JELENI NA TEGO BANKRUTA.
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~Buehe [79.163.120.*]
    Ktoś od kilku sesji systematycznie wciąga, a na forach jakoś nie widać nagonki. Wielu straciło tak jak ty, ale nie znaczy, że inni nie mogą zarobić, decyduje cena zakupu.
  • Re: tak sobie myślę Autor: ~xyz [89.228.144.*]
    Dnia 2011-01-03 o godz. 13:58 ~Buehe napisał(a):
    > Ktoś od kilku sesji systematycznie wciąga, a na forach
    > jakoś nie widać nagonki. Wielu straciło tak jak ty, ale nie
    > znaczy, że inni nie mogą zarobić, decyduje cena zakupu.

To prawda wszystko przed nami
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.