Na rachunkach są prawa do akcji, a nie prawa poboru.Nie wiadomo tylko kiedy będą notowane,bądź asymilowane,ale podejrzewam że już niedługo.Szykują tutaj duży wzrost,tyle inf poszło,a teraz kolejne o kolejnych zyskach kapitałowych i o przyśpieszeniu prac nad elektrownią
no wlasnie podstawowe pytanie czy sie zapisales? ja nie tylko objalem przyslugujace mi akcje, ale jeszcze troche wpadlo z zapisow dodatkowych, tak ze czekamy spokojnie na notowania PDA...
Autor: ~Fonex [178.235.2.*], 2010-12-27 19:59
no wlasnie podstawowe pytanie czy sie zapisales? ja nie tylko objalem przyslugujace mi akcje, ale jeszcze troche wpadlo z zapisow dodatkowych, tak ze czekamy spokojnie na notowania PDA...
a gdzie są te zapisy dodatkowe bo ja nie wiem , a wsydzę się maklera zapytać
dziekuje za odpowiedz z góry
dodatkowe zapisy są w tym samym czasie co wykup pp można było się zapisać na max 14,5mln akcji a chętnych było na 171 mln akcji stopa redukcji była była 99,7%
kiedys FON robil emisje i tez wycofal PP i szlag je trafil
do dzis ich nie ma a sprawa wyladowala prawdopodobnie w sadzie
zeby tu tez Parowa takiego numeru nie wywinal
ostatnio wyczytalam ze ma don Parowa 47mln zl zainwestowane na rynku
czyli czyczesal leszczy w ciagu ostatniego roku na ok 10mln zl
w 2011 tez bedzie czesal wiec moze FON-ECO pojdzie pierwsze pod mlot bo jak sprawa z FON bedzie rozwojowa to trzeba gdzies kase czesac na procesy sadowe i prawnikow
Autor: ~mozliwy [79.185.76.*], 2010-12-27 20:21
kiedys FON robil emisje i tez wycofal PP i szlag je trafil
do dzis ich nie ma a sprawa wyladowala prawdopodobnie w sadzie
zeby tu tez Parowa takiego numeru nie wywinal
weź , weź kolego i mnie nie strasz
i nie tym tonem o Panu Patrowiczu co nie ? no !
sprawa z Fonem nie jest rozwojowa, bo zrzezszenie inwestorow indywidualnych przegralo sprawe w sadzie. to tylko w Polsce mozliwe, ludzie oszukani, a sad stoi za Patro - komedia powiedzialbym, gdy nie to ze mnie tez oszukal.
sprawy gospodarcze to słaba strona polskich sadów bo i skad maja zdobywać doswaidczenie skoro bazują na kodeksie z sprzed II wojny swiatowej :)
no i od kiedy jest w Polsce gielda ..:)
pozdro
i sory , ze cie oszukał :(