widac ze juz pierwszym puszczaja nerwy, za chwile wywala wszystko po 7, problem w tym ze ci ktorzy beda chcieli wywalac po 6 nie beda mieli komu, bo nie ma juz chetnych na kupno, mimo ze tak krzyczeliscie dzisiaj na forum przez pol dnia o odpale.
Chcialem dzis wieksza ilosc zgarnac po 8 groszy i nakapalo mi jak dziadowi
Nikt nie chce sprzedawac, kiszą ogora
Jak odpalą to chyba sie pochlastam ze sie spoznilem
Bo ostatnio jak bylo 8 groszy to czekalem na 7 i w 3 dni zrobili 14 grosze i mnie wyruchali sku....
wtedy byla zupelnie inna sytuacja. to mowisz ze chciales kupic po 8gr i nikt nie chcial sprzedac? nie martw sie, dzisiaj mozesz sie obkupic w tej cenie a poczekaj do jutra to dostaniesz po 7gr. to musi sie tak skonczyc.
Dnia 2010-12-28 o godz. 10:42 ~NG napisał(a):
> wtedy byla zupelnie inna sytuacja. to mowisz ze chciales
> kupic po 8gr i nikt nie chcial sprzedac? nie martw sie,
> dzisiaj mozesz sie obkupic w tej cenie a poczekaj do jutra
> to dostaniesz po 7gr. to musi sie tak skonczyc.
W tym roku nie odpali, pisałem to już przed świętami i jeszcze wcześniej, więc gdzie wyście wcześniej widzieli odpał, wystarczy umieć czytać wskaźniki i będziecie wiedzieć kiedy wejść żeby się nie kisić tygodniami :)
Spóleczka przynosi zyski a to najważniejsze.Wk.spółki to ok.4 grosze więc raczej na tyle nie spadnie może co najwyżej 6 groszy i to wątpie bo jesteśmy po ostrych spadkach a w dodatku widać że ktoś trzyma kurs bo jak tylko zaczyna sie ruch to zaraz na 9 i na 10 groszy stawiane są duże batony na ochłode najwyrażniej nie nazbierali jeszcze tyle ile chcą.Jeśli chodzi o prezia to może i jakieś przekręty tam kręci ale ze spółką one nie są związane,swoją drogą to dziwne bo jak sie afera pojawiła to mnóstwo osób sie wysypało a teraz prezia wypuścili i wszystko sie wyjaśniło kto wie czemu to miało służyć.Spółeczka planuje pozyskać z nowej emisji 3-4mlnzł na rozszerzenie sieci sprzedaży.Ostatnia emisja była po 20 groszy więc raczej nie uważam że kolejna będzie po 5 groszy.Moim zdaniem może tu być jak na wiktorii która z kilku groszy powedrowała na ponad 30.Ja obserwuje spółeczke i widze że ktoś od dłuższego czasu spokojnie zbiera bez wzbudzania popytu,