Tu będzie mocno do góry.
Spółka straszliwie niedowartościowana.
Wartość Księgowa zaledwie na poziomie 0.9
Historyczne dno.
Już czas na minima tej spółki tj. 0.88-0.90 gr
Na dzień dzisiejszy ZREMB powinien lekko kosztować minimum 1.70 zł ... a grubaski dobrze o tym wiedzą :)
Dnia 2010-12-27 o godz. 10:19 ~janek194 napisał(a):
> Co? Już nie sprzedajecie po 0,73,palanty
A co My mamy tutaj do typowania kursu , tu Kto inny decyduje . Równie dobrze za chwile po małej podbitce spadniemy poniżej 0,70 zł.
happy Nowy Rok
ojhhh widzę xyz że i tu dotarłeś, pytanie czy masz czy zamierzasz wciągnąć papierek:),
jak przez kilka sesji nie będzie infa że jago wywala to będzie można wejść bo szybko odbije, pytanie tylko kiedy przestaną i czy mają zamiar wywalić wszystko czy tylko zejść do jakiego poziomu
ci co trafią na dno, jego okolice, to powinni sowicie zarobić bo spółeczka od samego początku mojego bytu na pgw podoba mi się, a i nawet przez chwilę była w moim portfelu, wyszedłem z drobiazgową stratą:):):)
tymczasem pozdrawiam posiadaczy i szkoda że tak dobrą spółkę wali w dup.... takie jago
Dziś zapakowałem ZREMB 63000 szt / 0.73 gr za połowe swojego portwela.
Nie ukrywam że jestem ustawiony na 0.72 gr ale mam co do tego obawy bo już dzisiaj widać było że gdyby nie JAGO to spółka ma mocne fundamenty i szybki zryw :).
Zakończyła na 0.74 ale bałem się że dziś dojdzie do conajmniej 0.77 gr.
Jutro znów skupuje i czekam cierpliwie, być może zmienie zlecenie na K po 0.74 gr bo niżej niż 0.73 juz nie chce spadać a wzrosnąć może momentalnie bo po stronie S już bardzo mało jest zleceń.
ZREMB to spółka o stabilnym podłożu i mocnych fundamentach, dla mnie straszliwie niedowartościowana. Więc śpie spokojnie, a prędzej czy później tak jak w 2009 w przeciągu miesiąca kurs skoczył z 0.80 na 1.80 zł.
Tutaj bedzie podobnie, licze ze do marca 2011 ZREMB będzie na poziomie 1.15-1.20zł
JAGO to za niedługo swoje portki będzie sprzedawało :). Sprzedając akcje broni swoją płynność finansową , ZREMB tego nie potrzebuje.
Bedzie dobrze i do siego roku, tu już będzie tylko dobrze.
jest to dla mnie dość dziwna spółka gdyż praktycznie nie reaguje na dobre infa np. o podpisaniu nowych umów etc, wrzućcie historię komunikatów i kursu, stoi w miejscu i jakieś tam groszowe wahania, a szkoda bo coś chyba spekuła się nią nie interesuje
dzisiejsze odbicie może być tylko korektą i dalej w dół, jak jutro potwierdzi up to można będzie wchodzić:)
pzd
Jutro to dopiero początek wzrostów.
ZREMB dzisiaj powinien już kosztować powyżej 1.40 zł.
Drugą połowe dokupiłem na 0.76 - żałuje że z rana nie pakowałem na 0.74
Średnia wychodzi 0.74 i taniej nie oddam jak poziomy 1.10-1.20 zł minimum
Ostrzegam przed hura optymizem , ktory skutecznie moze zgasic ''bankrut'' - Jago , ktory ma do wywalenia jeszcze okolo 5 mln akcji Zrembu . A jak to juz ktos slusznie zauwazyl na forum ,tam robia takie ''neptyki '' gieldowe ,ze przez pomylke, za czapke gruszek, moga sprzedac zywa osobe np. glownego ksiegowego , a co dopiero jakies tak akcje , jakiegos Zrembu . Musza byc mocno pod sciana finansowa ,ze tak wywalaja , wywalaja Zremba . Tak wiec dopoki nie ujrze komunikatu Jago ,ze nie posiadaja juz ani jednej akcji Zremba , nie dam sie skusic na ta aktualna ''perelke'' gieldowa ZREMBA ?!!!
jak Jago pozbędzie się akcji to będzie idealna spółka do inwestowania bo teraz ciągnie ją w dół, oczywiście życzyłbym sobie poziomów 0,50 aby porządnie zakupić lecz to raczej marzenie ściętej głowy, no chyba że Jago będzie już tak zdesperowane że zacznie wywalać po 500k na jednej sesji to kto to wie,
wczorajsza podbitka mogła być zwyczajnie sztuczna aby trochę zwabić leszcza i opchać o kilka gr wyżej, bo przecież lepiej wywalić np. milion w przedziale 0,70-0,80 niż poniżej 0,70 etc
z drugiej strony, jak dziś nie pójdzie w dół o ponad 50% wczorajszych wzrostów to powinno być ciekawie
ojhhh można można gdybać a i tak żadnego wpływu na to nie mamy:)
Dnia 2010-12-29 o godz. 13:30 ~abc napisał(a):
> mówicie o pozimie 1zl w styczniu a czym to uzasadnicie?
> takim głupim gadaniem jak przez ostanie półtora roku?
Tak , jest sporo do wywalenia, jeszcze .Mysle ze dalej bedzie leciał .. ale z tym mysleniem to róznie bywa. pozdr
Ale za to 'fachowcy'' gieldowi z Jago nadal opychaja pelna para kolejne pakiety Zremba . Tak wiec ,Holo , hola z tym optymizmem , przeciez ''biedacy' z Jago dalej wywalaja akcje , dzis np . puscili ponad 150.000 akcji Zremba . I jeszcze maja do wywalenia okolo 4,8 mln akcji Zremba . Tak wiec dokad ci bankruci , neptycy biznesowi z Jago nie wywala ostatniej akcji Zremba nie podniecajcie sie , jak male dzieci , ze teraz na Zrembie tylko gora ?!
Po ostatnich transakcjach to tu chyba nie bedzie rozowo... Czekam na pierwsze reakcje rynku i rozwazam decyzje o wyjsciu z niewielka strata.... Przeciez Jago bedzie chcialo sie wysypac do konca, a tymczasem zwiekszylo zaangazowanie posrednio... No chyba ze ze spolka S1 planuja cos innego.
He, he , ale sie zolw zerwal ze smyczy , ze boki mozna zrywac ze smiechu !!! Mowilem , zeby nie tykac scierwa ,dopoki nie zobaczycie komunikaty ,ze te neptyki , cwaniaki biznesowe z jago nie oddali ostatniej akcji Zremba ?!