• zaczynam zbierać Tupka. Autor: ~Admirał Liath [217.98.38.*]
    mozecie dalej naganiać a mnie ta cena satysfakcjonuje
  • Re: zaczynam zbierać Tupka. Autor: ~kolo [87.205.213.*]
    Bierz, bierz do środy przyszłego tygodnia będziesz miał pod dostatkiem.
    I do tego dużo niżej. No chyba, że masz gruby portfel.
  • Re: zaczynam zbierać Tupka. Autor: ~google [79.186.30.*]
    Cena zaczeła kusić i to bardzo no ale czy zamieniać MCI na tupa no niewiem .Kris pewnie cały czas jest przekonany że karzdy kto pisał coś żle na temat tupa to napewno miał w tym interes.Ja miałem by was uchronić od straty .Obecnie inwestycja w tupa na tym poziomie nie jest zbytnio ryzykowna .Pisze to tylko dlatego by nie kojarzono mnie z negatywnymi wpisami o tupie .Kris pomyśl ile mogłeś zaoszczędzić o ile teraz miał byś więcej gdybyś mi zaufał .No ale ja trolem pewno jestem.
  • Re: zaczynam zbierać Tupka. Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    witamy admirala na pokladzie-nawet royal navy sie pojawila-ja mam srednia 7 zl i nie pekam-wiem co tup ma ale tez wiem ze jego wladze nic nie robia.a propo prezesie moritz-pewnie ubieracie choinke-zyczymy wam wszystkiego najlepszego i dziekujemy za wasze prezenty-nastepnyrok sukcesow-pozdrawiamy jeszce raz-badzcie zdrowi-tak jak my jestesmy
    Jutro mogą wam dać trochę oddechu ale oceniam, że muszą opylić jeszcze jakieś 50-60 tys. szt. więc jak jutro będzie oddech, to poniedziałek, wtorek i środa będą krwawe. Co będzie dalej zależy od tego czy chodziło tylko o stratę podatkową albo opróżnienie się przez OFE czy może jest trup w szafie. Tak na marginesie prezio mógłby zorganizować jakiś koncercik noworoczny np. w Spodku w Katowicach. Chętnie bym się wybrał bo ostatnio tylko to mu dobrze wychodzi :)) Super jest to jak się tłumaczy na stronie spółki po tym jak ktoś mu zarzucił wydawanie pieniędzy na koncerciki. Pisze, że była to okazja do spotkania z kontrahentami. Niech się Pan jeszcze bardziej nie ośmiesza Panie Prezesie, bardzo proszę. Dobrze się żyje za pieniądze ludzi których się oszukało prawda?
  • Re: zaczynam zbierać Tupka. Autor: ~google [77.255.139.*]
    A mi narazie dobrze na mci ale gdyby ktoś szukał zemsty na tych co spuścili kurs tupa niech teraz kópuje właśnie teraz..
  • Re: zaczynam zbierać Tupka. Autor: ~kolo [83.238.234.*]
    O ile dobrze sobie przypominam google to jeszcze jak polemizowałeś z tupeczkiem to kiedyś pisałeś, że sprzedałeś MCI. Teraz znowu odkupiłeś?
[x]
ALTA -2,04% 1,44 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.