• Spółka Autor: ~nowy [83.10.115.*]
    Witam

Jestem nowy akurat na tej spółce z prognoz wynika że bardzo perspektywiczna czy może ktoś coś bliżej napisać co się ma wydarzyć w najbliższej przyszłości w spółce i jak oceniacie przyszłość spółki i perspektywy,

Dzięki
  • Re: Spółka Autor: ~at [86.45.129.*]
    http://www.newtrader.pl/technical_5,8.php

wyglada ciekawie...
  • Re: Spółka Autor: ~kris b [83.21.194.*]
    z wandzlami i zietarami nikt nie zarobil-nieudacznicy i cwaniacy-ladnie zalatwili akcjonariuszy nfi zachodni-po jakiej cenie schodzil-pamietamy to panie wandzel i zietara-oby tych pseudoinewstorow bylo mniej-ci patrioci sa zrejestrowani nie w polsce ale na cyprze
  • Re: Spółka Autor: ~lds [178.36.41.*]
    niestety większość tego typu spółek zarejstrowanych jest na Cyprze...
    nawet ITI Waltera /tvn,ntw,tvn24 i reszta/ - CYPR.... tam płacą minima za działalność....
    tylko górnicy, lekarze, hutnicy, pan Wiesiu /hydraulik/ co ma działalność gospodarczą i rzesza tyrająca w korporacjach opłaca pobyt w tym kraju tego typu decydentów...
    Ciekawe, że nie wystartują z ofertą na giełdzie cypryjskiej....

Wesołych Świąt !!!
  • Re: Spółka Autor: ~Eddie [46.112.102.*]
    Nie tykaj spółki. gdzie znajduje się Wandzel i Zientara. Dla nich istotne jest tylko dobro własne, a inni akcjonariusze są tylko dawcami kapitału, których oni wysysają na maxa. Wiem co pisze, gdyż od 2004 do 2009 roku byłem akcjonariuszem Zachodniego NFI i Progress NFI. Ja osobiście mam do tych oszustów wielką urazę i ostrzegam wszystkich przed spółkami, w których oni się znajdują!!!
  • Re: Spółka Autor: ~lds [150.127.225.*]
    zapomniałeś o jeszcze jednym figo-fago....
    a prezes ????

:-)
  • Re: Spółka Autor: ~nowy [83.29.190.*]
    Dziekuje wszystkim za opinie i przyznam że rezygnuje z tej spółki i kupie za wszystko Sadovaya Group..

Pozdrawiam i życze sukcesów
[x]
SOHODEV 0,00% 0,41 2025-12-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.