witam ja wszedłem powyżej 9 zeta bo myślałem że to był dołek dziś nasza MUZA skończyła na 7.84 i nawet nie wiemy jak jeszcze bardzo może spaść!Najważniejsze jest to aby po osiągnięciu dołka odbiła się a nie stała w miejscu.
Ja już myślałem że przy 9 złotych jak kupowałem to to był dołek a teraz to już za póżno dla mnie na wycofanie się trudno trzeba poczekać odbicie musi być tylko nikt z nas nie jest w stanie powiedzieć kiedy to nastąpi.
Panowie..bez paniki..Ja na lokacie mam 5%..na obligacjach 6%... Wszedłem po 9zł i mogę poczekać rok by osiągnęło 9,4....Nie jest aż tak zle jak sobie wyobrazamy..Też myślałem że sprzedam nastepnego dnia z 10% zyskiem_:)
No z tym rokiem to troche przesadziłeś.Lipka na Muzie zarobił,mimo,że nie udało mu się jej przejąć,to i my zarobimy.A zwłaszcza ci,co mają średnią w okolicy 9 zł.Chyba,że spanikują.Moja rada,ustawić s. ok.11 i poczekać z miesiąc.
Lipka to pewnie te akcje opchnął swojemu słupowi i w przyszłości jeszcze do Muzy zajrzy_:) Nie po to pakuje się w OZgraf..Będzie drukował i wydawał jednoczesnie i papier do drukarek robił...