Powiedzieć co Techmex, że to ryzykowna inwestycja to tak jakby powiedzieć, uważaj, bo ogień jest ciepły. Ta spółka nie jest warta żadnego grosza, tu ryzyko jest tak duże, a kasy to nie przyniesie żadnej. Nie naganiam na spadki czy coś, pewnie wielu mnie teraz pojedzie, ale sam tutaj wtopiłem i chce ustrzec was przed tym. Jeśli ktoś naprawde liczy na wielkie zyski na tym, to fakt są możliwe, ale wchodzić w texa nie ma sensu. Jak juz to poczekać aż sie wszystko ułoży i wtedy wskoczyć do pędzącego pociągu. Życze wam szcześcia i dużych zysków. Pozdrawiam
Być może sprzedają ci co kupili nie tak dawno-powiedzmy okolice 40 gr. i teraz chcą wyjść,żeby odrobić straty na innych bo nie sądzę aby sprzedawali ci co kupowali powyżej złotego czy nawet 2 zł. bo to teraz już wszystko jedno.A kto kupuje?Pewni ci co mają nadzieję na jakiś wyskok ceny o 2,3 może nawet 4 gr.Im niższa cena tym mniejsze ryzyko wtopy a większe ewentualnego zarobku.
Koszyk zleceń po obu stronach pusty, na kupnie do 0 tylko ok.350k., z czego 200k. w jednym zleceniu po 1gr. Można zrobić z kursem co się chce, tylko czy ktoś jest tym zainteresowany?
a jak bylo z pronoxem ludziska maja papier ponad 2 zeta , wystarczy poczytac zaległe posty a spółka tez w upadłosci , spadła do 98gr i jakosc sie dzwigła, tu tez bedzie odbicie tylko nie wiemy jakie, ci którzy zakupili po 30gr i 40gr to moze zarobia gozej z tymi co maja ponad 1zł chyba ze bedzie odpał
szczerze mówiąc to nie spodziewałbym sie odbicia w najbliższym czasie na moje to zasięg jest spory ale czy uda się dzisiaj kupić chociaż mały pakiecik przy takich obrotach ?