przepraszam... nie obserwowałem dziś notowań... i dopiero wieczorem siadłem do kompa... :-)
i może dobrze ;-))))
a tak serio... spadki nie poprzedzone żadną negatywną informacją... zbudowane w sumie przez 6 wiekszych transakcji... dopełnionych małymi zleceniami... ale jak już dziś pisałem arkusz na dole i na górze pusty to co się dziwić...
... jakby szeroki epatował dynamiką to i tu by było w górę...
... a że szeroki już światecznie ospały i nie ma "śmiałości" ... to i spadki :-)
nawet jak się tak popatrzy na skalę to przestaje dziwic... no bo naprawdę... pusto w dół... to co odważniejszy kolebnie i może pozbierać...
... jak poleci niżej bydziem myśleć (tzn. mam na myśli siebie)... ale ja obstawiam raczej incydentalny spadek i lekkie wzrosty jutro... być może nie10% ale 3 - 5%... i dalsze bujanie na 1,6 -1,8...
napisałem co sądzę, że może jutro mieć miejsce i tyle? co ty chcesz więcej? ma ci powiedzieć ile akcji masz kupić, kiedy i po ile sprzedać?
człowieku... ja wogóle sie zastanawiałem czy odpisać na twój post... bo już się do tematu odniosłem ok. 20tej, a nie lubię się powtarzać
chyba za mało sił ma bef zeby odrobic połowe swiecy wczorajszej - chyba rysuje nam sie najgorszy scenariusz ale z tym poczekajmy do konca sesji a noz sie cos zmieni :)
... przynajmniej do 14nastej... fala leci po całości...
... troche wyhamowalo, ale rewolwerowcy nadal palce na cynglach...
... jak szeryf się pojawi będzie niezła strzelaninka... :-)
chociaż patrząc w arkusz... są szanse, że doczłapie w okolice 1,6... :-)
a patrząc ciut wstecz to w najbliższych dniach należało by oczekiwać szemrania Macka, w piątek to nawet oczekiwałem po nim jakiś sygnałów już w poniedziałek... a tu niespodzianka... :-)
no i delikatny popyt jest, ale taki od tylnych drzwi... z frontu klienta nie widać
wszystko sie zgadza ale i tak czy siak trzeba bedzie obserwowac co bedzie na ostatnim wsparciu 1.39 - przebijemy - bedzie wtedy formacja podwojnego szczytu :)
moze sie duzo osób ze mna nie zgodzic ale mysle ze w nalblizszych dniach ta formacja bedzie realizowana a prszystanek spadków widze na 1.12 :) - to nie moje zyczenie a twarde fakty - teraz tylko zalezy jak sie ukształtuje obecna fala number 3 fali C spadkowej.