• Info + dywergencje RSI Autor: sinon [89.73.39.*]
    http://img577.imageshack.us/f/dvc20101218.png/ (wskaźniki ograniczone do RSI)

Zwróćcie uwagę na zachowanie RSI. Kurs z 8.XII jest niższy niż kurs z 27.IX ale RSI wyższe. Z kolei dołek z przełomu listopad/grudzień jest praktycznie na tym samym poziomie co 16.XII ale RSI było w tym dniu już wyższe. Takie różnice w zachowaniu kursu a RSI mogą świadczyć o nadchodzącej zmianie trendu, co zresztą pasowałoby do informacji płynących ze spółki.
  • Re: Info + dywergencje RSI Autor: sinon [89.73.39.*]
    Już niedługo... zobaczcie jak szybko działa Narkiewicz :)
  • Re: Info + dywergencje RSI Autor: sinon [84.10.3.*]
    Jakiś łobuz mi wtrząchnął dziś ostatnie moje pakieciki DVC... miło było, ja na razie dziękuje chwilowo, może być tu jeszcze ładnie a ja się być może wyleszczyłem, więc nie zamierzam opluwać spółki, ale jednak nie lubię jak ktoś dużo taniej ode mnie kupuje...
  • Re: Info + dywergencje RSI Autor: ~pyra z Poznania [83.8.111.*]
    A ja dzisiaj i wczoraj zassałem po 10k moze i twoje.Pozdrawiam
    Może być :)) mi trochę nerwów przez te pare miesięcy zjadła ;) ale trzymam kciuki. Pozdrawiam również.
  • Re: Info + dywergencje RSI Autor: ~pyra z Poznania [83.8.111.*]
    Coś mi sie wydaje ze zrobiłes błąd sprzedając ,zobacz obroty i jak ktos ładnie zbiera .
    Może tak być. Ja swoje zarobiłem (chwilami szczerze mówiąc mocno wątpiąc), nie jestem pazerny, niech inni też sobie zarobią :))
  • Re: Info + dywergencje RSI Autor: ~jacek1978 [213.158.216.*]
    Walne 07.04 dzisiejszy kurs to napewno sprawka Narkiewicza tak sądzę a to dopiero początek za kilka miesięcy na głównym parkiecie ta spółka może kosztować nawet 10 PLN za akcję .!

Radzę trzymać i poczekać przynajmniej do walnego.!!!!!!!Cierpliwym kilkanaście miesięcy.

Zbierałem kilka miesięcy po 100-500 akcji dziennie teraz szykuję się na walne.

Trzymamy tu będzie się działo.
[x]
GENERGY -18,75% 0,02 2020-05-20 12:50:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.