• Moze podbijemy kurs? :) Autor: ~III [62.50.196.*]
    wsytarczy kupowac drozej i drozej i jak towarzystwo obwęszy nagły wzrost to sie wszyscy rzuca i od razu winda do gory ;) a na koncu sprzedac ;)
  • Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: bunio5 [217.96.99.*]
    Chcesz pomóc Kompapowi w zarobku? Poczekajmy aż wywalą wszystko.
  • Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: ~III [195.212.29.*]
    ale jak wywala wszystko to akcje stana jak prez ostatnie 3 lata bo nic sie ni ebedzie dzialo
  • Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: piota1972 [87.207.30.*]
    Dlaczego taki pesynizm,jeszcze sie beda bic o papierek po nowyn roku.
  • Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: ~ja [217.97.232.*]
    Chce kupić 50tys akcji po 8,70, wczoraj było 60, a dzisiaj niczego , jakieś 20tys teraz 30000 ????????
  • Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: ~III [195.212.29.*]
    majac taka kase to kupilbym 30 tys akcji a reszta kapitalu windowalbym kurs na gorce sprzedajesz i jestes zarobiony
  • Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: ~abramis [95.49.80.*]
    Powoli można już zastanawiać się co będzie po sprzedaży wszystkich akcji przez kompap.
    Cena 8.80 teraz nieźle się trzyma i teoretyczne rynek już uwzględnił resztkę akcji do wysypania przez kompap a popyt dobrze sobie radzi z ich odbiorem.

Co będzie jak podaż gwałtownie się zmniejszy?

• Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: ~kris b [83.21.208.*]
    tak jak pisalem-kompap calkowicie wychodzi z muzy co do sztuki-cala kasa na ozgraf-wszystko wali w rynek.nie wiem czy trzymanie muzy ma sens-zle wyniki.czerwoni baronowie z super pensjami-do tego niereformowalni-nawet lipka to zauwazyl-w dodatku ta plynnosc-ale pozdrawiam muzykantow-walczcie-kompapowi zostalo juz malo
  • Re: Moze podbijemy kurs? :) Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Dokladnie !
    Uwazam ,że w piątek był ostatni dzień sypania kompapu .
    Po zmiejszeniu pakietu poniżej 10% -info wczoraj- myslę ,że bedzie jeszcze jeden komunikat poniedziałek -wtorek o zejściu poniżej 5% -to nastąpilo czwartek -piątek!
    Ta księ zastanawiam czy Lipka chciał to przejąć ? a może posiadając 800 000 akcji zobaczył ,że nie ma innej mozliwości wyjścia jak najpiwerw pseudo przejęcie następnie wywalenie z zyskiem ! Przecież kompap zarobił minimum 1 mln gotówki!
    pobieżnie licząć zakup ok 9 zł średnia wyjście ok 10 zł i ponad 1 mln akcji !!
    Chyba nie doceniałem Prezesa!!
    Tyko dlaczego nie odbija się to na korsie kompapu?
    Pewnie wszyscy zainteresowani czekają na ostateczne podpisanie umowy z Ozgrafem !
    Mam nadzieję ,że nastąpi to w 2010r.
[x]
MUZA 1,43% 9,90 2025-11-27 09:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.