• lena Autor: ~j23 [88.199.37.*]
    dzisiejsza sesja potwierdza,że zajęcy jeszcze trochę jest.mimo iż liski nie próżnują.
  • Re: lena Autor: ~irekal [83.8.175.*]
    teoretycznie to trwa korekta po duzym wzroście,ale praktycznie nowy trend wzrostowy moze się zacząć po przebiciu 2,34.Od strony wskaxników jest to jedna z najtańszych spółek na GPW(c/z=6.4,c/wk=0.71).To przesądzać moze o szybkim wybiciu.
  • Re: lena Autor: ~beginer [46.112.84.*]
    W dodatku ma wysoki zwrot z kapitału, wysoki wskaźnik płynności i małe zadłużenie, więc to tylko kwestia czasu kiedy wystrzeli jak Azoty:)
    Azoty też się kisiły długo, a jak wystrzeliły to sami widzicie:)
  • Re: lena Autor: ~lenojad [89.79.144.*]
    a ja sobie myślę, że im łagodniejsze podchodzenie , tym trwalsze i wyżej zajdziemy...
  • Re: lena Autor: ~beginer [188.33.58.*]
    Masz rację, Azoty też podchodziły po 1 % dziennie przez chyba miesiąc. Wiem bo miałem szczęście i kupiłem akcje jeszcze po 17 zł. Kisiły się a potem powoli powoli a teraz to już bomba poszła. Tu mam nadzieję będzie podobnie, ale trzeba jakiegoś impulsu, bo póki co obrót jest malutki
  • Re: lena Autor: ~gone [192.109.140.*]
    obroty się trochę ruszyły, kurs niedługo wystrzeli!!!
  • Re: lena Autor: ~sceptyk [89.79.144.*]
    jak się poniżej 2 zeta stoplosy odpalą, to się od śmiechu nie powstrzymamy...
  • Re: lena Autor: ~irekal [83.8.178.*]
    Dnia 2010-12-28 o godz. 16:04 ~gone napisał(a):
    > obroty się trochę ruszyły, kurs niedługo wystrzeli!!!

zarówno od strony fundamentów jak i techniki nie ma powdu ,żeby tak się nie stało
  • Re: lena Autor: ucofb [87.96.60.*]
    http://www.pb.pl/a/2010/11/29/31_akcji_z_GPW_do_inwestowania_w_wartosc

Jestem zupełnie początkującym inwestorem. Przesyłam artykuł, jedyny w którym jest coś w miare ciekawego moim zdaniem napisane.

Zaczynam analizować poszczególne spółki:

lena, fasing, moj, ergis, krakchemia, bipromet, tup, rafamet, zetkama, nowagala z azotami to już się spóźniłem poczekam na dużą korektę (o ile będzie). Co sądzicie o tych spółeczkach?

Na pewno jednak zainwestuje w petrolek i bioton (dzisiaj jak się ładnie odbił) ! :))
[x]
LENA -0,36% 2,75 2025-10-21 16:37:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.