Tymoś z resztą będzie teraztrzymał kurs by po objęciu emisji wywalić wszystko w rynek,ile się da.Gunt to dobry humor i lokata z oprocentowaniem dla IFY,jako pozyczka dla spółki.Spłacą długi kosztem akcjonariatu i kolejna emisja potrrzebna na rozwój Celem - podbój kosmosu i poszukiwanie życia poza ziemskiego.Zbudują portal umozliwiający możliwość pogadania z istotami z kosmosu,rodemz planety -bajabongo!Tak myslę,więc czekamy na spadki do 0,05 zł.pozdro
stefan jak tam pampers? tego drugiego bluzgającego nie pytam bo widzę że zbiera chłopaczyna:) kupuj kupuj to cię klaudiusz do zarządu weźmie jako znaczącego. a przepraszam 5 mln akcji ma się pojawić niedługo po 0,05 ale to nic kupuj po 0,2 uzbierasz.
"apol" - wszystkiego się spodziewałem,ale nie takiego numeru. Stosuje taktyke z rodu Rysia z OIL-a,nawalić akcji dla kolesi i zakładac lokaty w formie pozyczek. Przecież ta kasa wróci do nich i za darmochę wybudują domy dla swoich dzieci. Myslałem,że kupią z rynku troche tanich akcji i pokręcą troche kursem,bardzo się zdziwiłem jak widac.
Szybko się uczy Tymsio, Rysiu to dla niego prawdziwy góru.
Kumple już ustawili się w kolejce i zapisy zakończone (jestem przekonany,że to mżonki te zapisy).Znalezli paru "jeleni",dali im kase na zapisy i za miesiąc razy 3 wyciągna kasiurkę. Przepiękna sztuczka a akcjonariat,no cóż - niech chłopaki czekają!
Bez wstydu sa i tyle.RN sobie zdecydowała bo brakuje na premię za świetny start na NC,więc trzeba kolejne lokaty załozyć. Wydymali akcjonariat bez sentymentu ,nic dodac nic ująć. Będzie obrona kursu by potem wywalać PKC ..........będzie-- aaaaaaaaaaaaaa
a potem emisja i j k l ł m n o p r s t itd. że takie coś Sobolewski dopuścił do obrotu toc to kryminał że dr.Ludwik nie boi się prokuratora? ciekawe ile jeszcze weżmie do łapy
Oni doskonale wiedzą,że utopili ludzi,więc groszem będą bronić kursu by po objęciu akcji wywalić wszystko w rynek i pomnożą na szybko kase razy 3 !!!!
Potem nagłe pozyczki w formie lokat i tak robi się kase kosztem ludzi.
Po co cos robić jak mozna zrobić sobie cherbatke na spotkaniu RN i zadecydowac o emisji po 0,05 zł dla kumpli. To taka kasa zapomogowo-pozyczkowa!!!
Spłacają długi kosztem ludzi,akcjjonariatu.
Dnia 2010-12-16 o godz. 11:55 ~stefan napisał(a):
> sprzedałem dziś trochę za 23 :D troszkę straty rocznej przy
> okazji się zrobiło
i odebrwałem na 21 :D tak się robi
> deal z leszczem
kognor bierz przykład
P.S. "stefan" ,ale po co Ty kupujesz z rynku jak możesz złożyc zapis i otrzymać akcje po 0,05 zł a potem walic po PKC. Zarobisz 300% w pare minut po dopuszczeniu akcji na rynek. Bierz przykład z Tymsia i zapisuj sie na akcje.Zobaczysz ile razy jeszcze wywalisz i kupisz niżej. Po dopuszczeniu akcji w rynek będziesz świadkiem po PKC ,kto pierwszy ,na wyścigi.Wszak liczy się szybki zysk.
Dnia 2010-12-16 o godz. 11:55 ~stefan napisał(a):
> sprzedałem dziś trochę za 23 :D troszkę straty rocznej przy
> okazji się zrobiło
i odebrwałem na 21 :D tak się robi
> deal z leszczem
kognor bierz przykład
hahahahahaha !!!,po co mi ten przykład ??,godzinę temu zaklepałem kupno miliona akcji po 5 groni !!!,spieszyć się bo został już tylko niecały milion dla inwestorów indywidualnych !!!,do 20 grudnia mam zaksięgować przelew na ich rachunku i na końcu tego roku mam bańkę śmiecia kupionego za 50 kilo zeta !!!! ,hahahahahahaha.
Widziałes "stefan",kumpel "kognor" Cię nauczył jak grać.Bedzie zasiadał w RN i popijał z nimi cherbatkę.Wcale się nie zdziwię jak wywali Tymsia z doradzania a sam nie wezmie steru w swoje ręce.\
Tak sie robi kasę "stefan"
P.S. "kognor" teraz broni kursu by wytrzymac do wprowadzenia emisji w rynek ,a potem juz napisze cos w stylu "widzieliście leszcze jak sie gra.........buhahahahahaaa"
Dnia 2010-12-16 o godz. 12:32 ~stefan napisał(a):
> sorry kognor ale jak Ty będziesz miał milion papiera
> infinity to ja będę miał milion złotych na koncie
a
> myślałem, że jesteś poważny a tutaj farmazony dzieciaków
oj stefan,pisałem ci wcześniej że mam raptem kilka % portfela tego śmiecia z niecałym 200kilo !!! ,wydałem na to raptem 40 parę kilo zeta !!!,więc bym musiał być frajerem...by z promocji nie skorzystać jaką daję infinity i kupić bańkę za podobną kwotę,będę miał po tym zakupie 8 % portfela z tym śmietnikiem,dzwoń póki czas i łap okazję,ale zaraz ci piszę że ja 3 razy dzwoniłem,bo kutafonów trafić w biurze nie było można !!! ,więc zrób jak ja i będziesz się śmiał potem !!!
Nie masz szans "stefan" z "kognorem",to twarda ryba i gruba przy tym. Milion akcji po 0,05 zł i za misiąc sypnie po 0,22 zł - tak sie robi kasiurkę.
Wie gość co robi,szkoda że nie mam tyle kasy.
My tu myslimy jak zmniejszyc straty a tu proszę, "kognor" szaleje i jednym ruchem zdziałał więcej niż prorok ,kupując akcje po 0,05 zł i wywali po PKC ,bez względu na cenę.
Prawdziwa szkoła mistrzów !!!
"kognor" - jesteś wielki !!!!!!!!!!!!!!!!
Tak się dyma akcjonariuszy,prawda?????Wystarczy kupic milion sztuk i czary mary ........
kilkukrotne przebicie !!!
Dnia 2010-12-16 o godz. 12:43 ~kleks do stefan napisał(a):
>
Nie masz szans "stefan" z
> "kognorem",to twarda ryba i gruba przy
> tym. Milion akcji po 0,05 zł i za misiąc sypnie po 0,22 zł
> - tak sie robi kasiurkę.
Wie gość co robi,szkoda że nie mam
> tyle kasy.
My tu myslimy jak zmniejszyc straty a tu proszę,
> "kognor" szaleje i jednym ruchem zdziałał
> więcej niż prorok ,kupując akcje po 0,05 zł i wywali po PKC
> ,bez względu na cenę.
Prawdziwa szkoła mistrzów !!!
> "kognor" - jesteś wielki !!!!!!!!!!!!!!!!
> Tak się dyma akcjonariuszy,prawda?????Wystarczy kupic
> milion sztuk i czary mary ........
kilkukrotne przebicie
> !!!
pisałem ci wczoraj że leszczem jesteś i nim zostaniesz !!!!,hahahahahaha...po zakupie tej bańki będę miał średnią 0.074 zeta,więc na polskie 7 groni z hakiem !!!,i jeśli kurs będzie wówczas około 20 groni nadal,to normalne że zyski będę realizował by powiedzmy najebać się ponownie papierami po 5 groni i wtedy już kupić 2,5-3 bańki tego śmiecia !!! czyli 100% więcej leszczu niż przed sprzedażą !!!
Jasne "kognor",przeciez o to chodzi! jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności a ja nadal będę "leszczem" i "leszczem"zostanę do końca. Trzeba umiec grac jak Ty, módl się o 0,22 zł -szybko sprzedasz ten milion (buhahahahaha)
jestes wielki.
pozdrawia Cię "leszcz" giełdowy - pan "kleks"
Istotna informacja
Zarząd spółki INFINITY S.A. informuje, że w związku z realizacją zawartej umowy inwestycyjnej została przekazana oferta nabycia 3.300.000 akcji serii P o wartości nominalnej i cenie emisyjnej 5 groszy. Oferta została przyjęta, opłacona oraz została podpisana umowa nabycia akcji serii P.
Kwota w wysokości 165.000 PLN została przelana na rachunek Spółki. Pozyskane środki są wystarczające na pokrycie roszczeń pana Andrzeja Perety i zapewniają zakończenie postępowania komorniczego zabezpieczającego roszczenia o zapłatę kwoty PLN 100 000,00 przeciwko Spółce z wniosku Andrzeja Perety, na podstawie nakazu zapłaty z dnia 9 września 2010 r., wydanego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy (sygn. VIII GNc 3177/10).
a wcześniej mówili że roszczenia są całkowicie bezpodstawne. będą mieli wynik w tym roku że cho cho.
ten kto kupił już zaczyna wywalać. stefan kupuj daj zarobić innym.
Dnia 2010-12-16 o godz. 14:45 apol1976 napisał(a):
> Istotna informacja
Zarząd spółki INFINITY S.A. informuje,
> że w związku z realizacją zawartej umowy inwestycyjnej
> została przekazana oferta nabycia 3.300.000 akcji serii P o
> wartości nominalnej i cenie emisyjnej 5 groszy. Oferta
> została przyjęta, opłacona oraz została podpisana umowa
> nabycia akcji serii P.
Kwota w wysokości 165.000 PLN
> została przelana na rachunek Spółki. Pozyskane środki są
> wystarczające na pokrycie roszczeń pana Andrzeja Perety i
> zapewniają zakończenie postępowania komorniczego
> zabezpieczającego roszczenia o zapłatę kwoty PLN 100 000,00
> przeciwko Spółce z wniosku Andrzeja Perety, na podstawie
> nakazu zapłaty z dnia 9 września 2010 r., wydanego przez
> Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy (sygn. VIII GNc 3177/10).
P.S. - buhahahahhaaa - spłacają długi za naszą pomocą. Kumpel wziął kase i juz może wywalać 3 300 000 szt .
Powolutku rynek wchłonie zaraz te miliony,powolutku. Szybko złozył zapis,nie ma co!
To jedziemy koledzy na 0,05 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zarząd Infinity S.A. informuje, iż w dniu 14.09.2010 r. powziął informację o wszczęciu postępowania w celu wykonania zabezpieczenia roszczenia o zapłatę kwoty PLN 100 000,00 przeciwko Spółce z wniosku Andrzeja Pereta na podstawie nakazu zapłaty z dnia 9 września 2010 r., wydanego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy (sygn. VIII GNc 3177/10). Nakaz zapłaty jest nieprawomocny.
W opinii Zarządu Spółki roszczenie jest bezzasadne i Spółka zamierza podjąć działania zmierzające do obrony swoich praw.
Podstawa prawna: § 3 ust.1 Załącznika nr 3 do Uchwały nr 147/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie SA z dnia 1 marca 2007 r. z późn. zm. "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
"kognor" broni kursu by mu nie spadło do dnia dopuszczenia tego na rynek. Znasz takiego co bierze 300% niżej i nie wywala???? - osobiuscie takiego nie widziałem nigdy (buhahaha). Zaraz pójdzie w rynek 3 300 000 szt akcji a potem w pospiechu zacznie wywalać "kognor" - by zdążyć przed zaliczeniem 0,0 .... zł
Kiedy kolejna emisja,bo ta kasa poszła na spłate i na lokaty dla IFY (z czegoś trzeba zyć,no nie?)
Czekamy na wywalanko i pieknisty Armageddon
no to qrwa miałem szczęście że bańkę wyhaczyłem !!! hahahahahahaha !!! ,to ile zostało teraz wolnych akcji ??? jakieś 700 kilo za 5 groni ???? hahahahahahaha !!! to się nazywa mieć farta leszcze,kto pierwszy ten lepszy !!! święta zasada giełdy leszcze !!!!
Dnia 2010-12-16 o godz. 15:11 ~jasiu ostrzegałem napisał(a):
> kognor czy ty wierzysz durniu w to co piszesz?MIKOLAJA TO
> TY ZOBACZYSZ ALE Z GOŁĄ DUPĄ hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
a czego pało nie wiesz ? jak cię wydymam w styczniu ??? ,hahahahahahaha !!!
14 września dostają pozew na 100tpln, a 16 grudnia piszą że 165tpln im wystarczy na zakończenie sprawy. zamiast zapłacić we wrześniu stówkę to za trzy miech płacą 65% więcej ale stać ich na to skoro są tacy kognorowaci.
Bo to taka firma co 1,5 miesiąca pózniej płaci 65% premii ,wkońcu ich stać przecież!
Od czego mają akcjoanriat i kolesi,którzy mają kredyty w bankach i klepia biedę? Trzeba im pomóc!!! Emituje się akcje po 0,05 zł i tyle w temacie a akcjonariat niech się cieszy,że wogóle funkcjonuja na NC.
Prawdziwy majsterztyk.Qrna,sam musze się zaprzyjaznic z RN i zrobią pode mnie emisje za 0,05 zł , a co mi tam! PotemPKC w rynek i po bólu.
No chyba,że podbiją cene i wówczas wywalanko.Kto to kupi wówczas? (buhahahahaha)
Chłopaki sobie święta zrobili i premię zapłacą - 65 % wyżej (buhahahhaaa