Chciałem tylko zauważyć że klaudiusz wolny to był doradca który wprowadzał to gówno na nc a któremu potem knf odebrał licencje za ten przekręt.
Jeżeli chodzi o emisje po 0,05 to pięknie i fajnie w końcu coś się dzieje.
Ja się tylko zastanawiam jak można w świetle prawa wejść na giełę i przewalić uzyskany kampitał nie wiadomo na co (tzn wiadomo że nie były to cele emisyje) a potem jak się kasa skończy to poprostu zrobić nową emisję po 0.05 i skierować ją do bliżej nie określonych osób (tzn wiadomo do jakich osób tymocszenka, wolny i paru innych). i tak mieli honor bo nie ustawili emisji na 0,01.
Pewien prymitywny człowiek pewnie jest szczęśliwy że zbierał po 0,2xx a teraz sobie wysypie po 0,1xxx.
Coś pięknego,doskonale to rozegrali.Wiedzą,że ludzie nie oddadzą akcji po groszach więc trzymają kurs w ryzach bo po wprowadzeniu akcji na rynek sypna po PKC wszystko i ludzie to łykną.Będą chcieli sobie uśrednić kurs,za tem wszystko jest doskonałe.
Tymoś zarobi na kolejne lokaty darmowe a akcjonariat szczęśliwy,że połknie 5 mln sztuk nowych akcji i średnia mniejsza. Trzymają kurs bo średnio i tak zarobią ze 250% ,cwanie rozegrali sprawę.
Prawdopodobnie zobaczymy nowego członka RN ,pana "kognora".
Ciekawe jakie plany wobec spółki ma sam "kognor"???
Ja juz się chyba domyslam "apol" po co im 250 tys.zł - chyba wejdą za to na NASDAQ !!!