Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji (KRRiT) podjęła uchwały o przyznaniu koncesji dla pięciu z spośród dziesięciu kanałów tematycznych, które chce uruchomić w ramach platformy Oognet producent telewizyjny Astro SA . Zgodę na nadawanie otrzymały kanały: Next HD, Next 27/7 HD, Next Music HD, Next Sport 3D i Next Man 3D.
Na koncesje czekają jeszcze: Next Lejdis HD, Next Young 3D, Next Dokument HD, Next Sklep HD i Next Sacrum HD.
Pierwszy z 10 przygotowywanych przez Astro kanałów tematycznych ma wystartować na początku nowego roku. Wtedy też ma rozpocząć się promocja nowej platformy internetowej Oognet. Firma producencka wniosek o przyznanie koncesji dla swoich kanałów złożyła w sierpniu 2010 roku.
Zajrzałem do raportu tej spółki za III kwartał i rzuciło mi się w oczy to, że im większą mają sprzedaż to tym większą generują stratę. Więc jak oni chcą zarabiać? Powiem tak jak to mówią w RDO. Gdy wraz ze wzrostem sprzedaży zaczną rosnąć zyski to wtedy kupię. A na razie nie kupuję ale oczywiście życzę wzrostów. Pozdr.
Dnia 2010-12-15 o godz. 22:55 ~debil giełdowy napisał(a):
> zrozumcie go, pogadal ze mna troche na gg i najwyrazniej
> wpadl w kompleksy :D
Microtechowi dziękujemy - jak tratata słusznie zauważył z Zarządem, który myli się w tę stronę i na taką skalę to wycieczka krótka...
W Astro jaja jak berety z tymi koncesjami - 6 koncesji już tuż tuż. A 3D Sony, Samsung, Sharp i Panasonic promują na każdym rogu. Do tego coraz więcej notków z monitorem 3D. Swoją drogą ciekawe jak te harce znosi TVN bo Polsat jest z domu bogaty, ale TVN to kolos na glinianych nogach. Będzie pięknie...
Dobra infa zapodane teraz w kanale jedziemy az na sama gore czyt. ~12-14zl.
Pozniej przerwa swiateczna i nowy rok - czekamy na kolejne infa i szczytujemy byle do tych 100zl.
db jesteś inteligentny a udajesz na potrzeby własne i forum ,że jest inaczej prześledzić proszę kiedy spółka zaczynała zyskiwać na wartości obroty i sam wiesz ile osób namówilem na ten papier .
Akcje sprzedaję od poziomu 8 PLN mimo,że dobralem 2k by ratować kurs podnosząć z 6,05 na 8,05 jakoś Ci co mnie znają wiedzą ile zrobiłem ,by wywindować tak niedowartościowaną spółkę dzisiejszą wycenę masz głównie dzięki mnie i Darkowi i tyle w temacie.
Dnia 2010-12-17 o godz. 08:34 ~jacek1978 napisał(a):
> db jesteś inteligentny a udajesz na potrzeby własne i forum
> ,że jest inaczej prześledzić proszę kiedy spółka zaczynała
> zyskiwać na wartości obroty i sam wiesz ile osób namówilem
> na ten papier .
Akcje sprzedaję od poziomu 8 PLN mimo,że
> dobralem 2k by ratować kurs podnosząć z 6,05 na 8,05 jakoś
> Ci co mnie znają wiedzą ile zrobiłem ,by wywindować tak
> niedowartościowaną spółkę dzisiejszą wycenę masz głównie
> dzięki mnie i Darkowi i tyle w temacie.
Kup sobie nowy
> sweterek.
czlowieku jak dziecko sie zachowujesz, opowiadac dyrdymaly kto co i po ile kupil, jak dziecko.....
kup sobie zabawki i idz do piaskownicy
))))))))) poki co -12* C dasz rade ))))))))))) buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa