• gramy krótko cel 4 gr Autor: ~jacek [89.76.249.*]
    gramy z kolegami krotko na tej spolce, kupujemy i sprzedajemy ze strata jeden grosz, cal - uwali kurs o grosz ponizej emisji, zapraszam wszystkich chetnych, im szybciej tym lepiej, trzeba umiec szachowac zarzad :)
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~Sartan [77.255.151.*]
    Dnia 2010-12-15 o godz. 12:24 ~jacek napisał(a):
    > gramy z kolegami krotko na tej spolce, kupujemy i
    > sprzedajemy ze strata jeden grosz, cal - uwali kurs o grosz
    > ponizej emisji, zapraszam wszystkich chetnych, im szybciej
    > tym lepiej, trzeba umiec szachowac zarzad :)
    Sorki stary ale ja nie zamierzam tracić kasy. Teraz mam co najwyżej stratę wirtualną, a nie rzeczywistą.
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~~~lex [89.76.249.*]
    dokładnie, przylaczam sie uwaliłem dzis kilkadziesiat tys akcji po 8 gr. Kto nastepny?, odkupuje po 6 i uwalam po 5. Mam z oponixa tyle zysku, ze mogę się tez zabawić. Cel 4 grosze i emisja uda się tylko w części bo kupimy ostatecznie tu taniej.
    Pozdr. krótko grających
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~Yahoo! [83.16.42.*]
    To ze spadnie na 4 gr. to raczej normalne, ale po co piszesz to z tego samego IP i sam sobie odpowiadasz. To tak samo jak z hmsg, zawita tu jeszcze 13-14 groni
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~gruby [178.73.50.*]
    Wywaliłem po 8 po 7, przyszły tydz. wywalanko za 6, potem 5 ustawiony zakup na 5 i na 4 gr. Emisja nie dojdzie do skutku!
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~query [83.15.91.*]
    Fakt, ze kare za emisje dla wybrancow musza poniesc, dlatego 4 gr. powinno tu zapukac niebawem i lezec miesiacami jak na szwagra wdmu przystalo. Wysypalem sie za 10,9 i 8 gr. Nie tykam powyzej 4-rech, zeby nie wiem jakie bajki opowiadali
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~mk [81.190.1.*]
    sprzedałem to ścierwo po 13 groszy tyle że kupowałem za 25 ani fundamentów ani spekulacji na co liczyłem
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~maxx [178.42.245.*]
    Dnia 2010-12-23 o godz. 17:03 ~mk napisał(a):
    > sprzedałem to ścierwo po 13 groszy tyle że kupowałem za 25
    > ani fundamentów ani spekulacji na co liczyłem

to miales kolego szczescie, bo widzisz co sie dzieje. osobiscie uwazam ze kurs zatrzyma sie na 5gr. i po tyle bedzie dluzszy czas chodzil. koniec z rolowaniem drobnych!
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~mk [81.190.1.*]
    ciężko mówić o szczęściu jak sie traci połowę zainwestowanej kasy! choć w tym przypadku wyszło całkiem nieźle:)
  • Re: gramy krótko cel 4 gr Autor: ~inwestor [83.31.94.*]
    Wywalam smiecia na kolejnej sesji za ile popadnie, bralem po 8 gr, ale szkoda topic tu pieniadze. 5 - 6 groszy bedzie sie bujac, oby i tyle bo jak znam zycie tych stajennych wdm to kolejna emisja akcji po 1gr przed uprzednim resplitem bedzie latem. Wiec i 3-4 gr. tu mozliwe. Ewakuacja, ostatni gasi swiatlo na badziewiu
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.