Wczoraj Agatka była bardzo wściekła jak Marek pochwalił Kasię,że dzień wcześniej kupiła Żurawie spekulacyjnie i RDO zarobiło na tym ruchu 18% w jeden dzień :-)
o co wam chodzi , przecież jest ładna i emanuje z niej tyle ciepła i serdeczności - więcej w tego poziomu telewizji nie potrzeba - chyba zauważyliście ,że od czasu do czasu wszyscy tam są drętwi , gatka się nie klei , kawały też , a błędów popełniają codziennie kilka
Autor: bolec-bolcowaty-turboleszcz [87.205.215.*], 2010-12-15 09:20
o co wam chodzi , przecież jest ładna i emanuje z niej tyle ciepła i serdeczności - więcej w tego poziomu telewizji nie potrzeba - chyba zauważyliście ,że od czasu do czasu wszyscy tam są drętwi , gatka się nie klei , kawały też , a błędów popełniają codziennie kilka
sama prawda :)
dopóki sie nie odezwie jest ok :)
a juz Boze broń jak jest sesja spadkowa- panika w głosie i histeria -ja wyłączam głos w tv :)
szybkośc wypowiadanych slów z prędkoscią światła :)
poza tym nie ubiera sie z dbałoscią o widza płci męskiej :)
a po fryzurze mozna poznac kiedy ma bolesna miesiączkę :)
dziewczeta po prostu jej zazdroscicie dupcia jedrna brzuszek plaski... i juz Wam gul skacze :p a ja powiem szczerze jakby kupila ntt system to bym jej wybaczyl wszystko ...
Autor: ~mis malinowy [178.56.101.*], 2010-12-15 12:45
dziewczeta po prostu jej zazdroscicie dupcia jedrna brzuszek plaski..
misiu zapominałes o zgrabnych nogach i wcięciu w talii hihihi
poczekaj jak urodzi dziecko :D
rozstepy , nadwaga , cellulit i włosy jej sie przerzedzą :D
i co wtedy ? :D
byłam pierwszą osoba , która jej bronila bo -jak przedmówca -myslałam , ze sie wyrobi
pozdro
e: Agata Biały powinna zniknąć z TVN CNBC !!!
Forum: Giełda
Autor: ~rzecki [83.5.127.*], 2010-12-15 14:17
Agatka to fajna lufa ...zycie to jak gra w szachy albo masz swoja damke , albo bijesz koniem
albo jak ten pan co spotkal syna w agencji towarzyskiej
-tato co tu robisz ? pyta syn
- a co bede matke za 50 zloty meczyl
Lufa fajna, ale zatyczki do uszu zabierz
z dwojga złego -Jolka czy Agata -wole Agate -glos wyłączam, a widok miły :))
mogłaby sie ładniej dla męzczyzn ubierać :)
pitolicie bo macie pasztety w domu i jak jakaś inna babka jest choć trochę ładniejsza to musicie równać do swoich brzydkich kucht domowych .
mnie się tam podoba cała obsada ja jak mam patrzeć na co poniektórych pedałów to wole jak info sprzedaje fajna pani
zajmijcie się lepiej giełdą albo swoim ptaszkiem i dajcie pani spokój
Nie no ludzie!!!no co wy chcecie od Agaty Biały ? Ciekawie nooo ciekawie opowiada dziewczyna :) a to że wy się skupić nie potraficie na giełdzie, tylko na niej to już nie jej wina ;)
Agata myli się cały czas i robi gafy. Przebija w tym obszarze nawet naszego prezydenta. Mr Gafę :-) Agata najlepsza była,gdy powiedziała, że Microsoft produkuje ipody he he
Czepiacie się. Fajna dzewczyna. Bez niej byłoby nudno. Jest rodzynkiem i dobrze dzięki niej jest luźniej. Pani Kasia jest zbyt dobra i poważna aby pełnić taką rolę. Gdy nie ma Agaty nie mam ochoty oglądać stacji :)
Głupia jest ta Agatka niemiłosiernie. Nie wiedziała przed chwilą na czym polega krótka sprzedaż. Żenada! Kto ją tam w ogóle przyjął do pracy? Tylu zdolnych ludzi jest u nas, a tu takiego nieudacznika przyjęli. TO WSTYD DLA TVN !!!
Co wy od niej chcecie??? że czasem byka walnie? każdemu się zdarza. Ona jest bardzo ładna i ma sporą wiedzę ekonomiczną, może dała wam kosza i dlatego tak ujadacie?:)
Jak dla mnie to ideał na partnerkę, szkoda, że poza moim zasięgiem
A g.... prawda !
To jest bardzo fajna dupa,i przyjemnie jest na nią popatrzeć !
Ciekawe,w jaki sposób naraziła się uczestnikom tego forum - może zrobiła kogoś "w trąbe",albo nie dała ?
Obie są fajne - nie muszą być bystre - ja tego od kobiet nie wymagam .
Hirsch za to nadrabia za nie obie , wiadomo z tym pochodzeniem ma dryg do robienia kasy.