• Kiedy Kompap przestaine?? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Uważam ,że już jest blisko i bedzie komunikat o zejściu poniżej 10% i następnie 5% .
    Oceniam ,ze do piątku tak się stanie !!

Dopiero wtedy mają sens dalsze rozważania o wzrostach !
    Widać ,żę 8,80 to minimum lekko dobieram w przedziale 8,80-9,0
    po prostu nie wierzę ,że te ok. 700 000szt akcji odebrał rynek !
    Zastanawiający jest brak komunikatu o przekroczeniu 5% ??
    Mam nadzieję ,że nowy akcjonariusz ujawni się po wywałce Kompapu!
    Winnym przypadku pozostanie zakup książek Muzy....

nawet ostatnio oglądałem katalog na www.muza.com.pl

• Re: Kiedy Kompap przestanie?? Autor: ~MOSkit [95.49.16.*]
    Lipka Waldemar prezes...
    wyprzedaje muzę- już teraz z potężną stratą, szykują się do skoku na nowy listek, ale jakoś w tym nie widzę dbałości akcjonariuszy kompapu.
    Ma ten pan talent, więc raczej powrót do 7,xx wkrótce.
  • Re: Kiedy Kompap przestanie?? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Jak astrata ?
    Nie moja rola bronić Prezesa ale średni zakup Muzy wychodzi mi poniżej 8,80 mimo ,ze ostatnie ok 350 000 szt kupione po 10,60 ale do wezwania po 8,11 był skup od 6,- do 8 zł!
    Kiedyś to liczyłem ..możesz pogrzebać w starych komunikatach !Kupił w sumie 1,09 mln szt!!!
    Po połączeniu ozgraf + kompap daje ok 60 mln przychodu !
    Po sprzedaży Muzy kredyt powinien być minimalny 3 -4 mln! więc...ja czekam na komunikat o ostatecznym podpisaniu bo tu już kilka razy było ..tuż tuż ..rynek poprostu nie dowierza...ja również jak nie zobaczę na stronach msp to nie uwierzę!
  • Re: Kiedy Kompap przestanie?? Autor: ~MOSkit [79.185.219.*]
    bardzo dobrze wert, a teraz możesz zanucić:

Łubu-dubu, łubu-dubu niech żyje nam prezes...
    Piszesz bzdury o sprzedaży ze stratą !.
    Nawet Parkiet napisalł ,że Kompap na sprzedaży Muzy zarobi ok 2 mln!! zl ja uważam ,że mniej tak ok 1,3 mln jak sprzeda wszystko !
    Wiec w tym broniłem Prezesa ... to są fakty !
    i żeby tak odrazu wyzywać od Jarząbków?
    Lepiej weż kalkulator komunikaty i wtedy do klawiatury.
    Jestem krytyczny wobec Lipki u mnie ma ostatnią szansę ;Ozgraf ! Jak to podpisze i wszystko załatwi -wybacze ale jeśli nie to koniec ..wywale pkcem wszystkie akcje Kompapu!! i więcej tu mój palec nie zawita!!! Ma czas do 30 12 2010!!!
  • Re: Kiedy Kompap przestanie?? Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    witaj wert-ja puscilem kompap po 9.3 ale stale jest na liscie obserwacyjnej.same wyniki kompapu znamy-szkoda na nie patrzec-ale gdyby w stajni znalazlaby sie muza i ozgraf-to by wszystko pasowalo-ale juz jeden element wylecial-muza-wczorajszy zakup lipki to smiech-to jakas ironia-kurs jest niezdecydowany-a plynnosc spolki jak na muzie .dzisiejsze k moze momentalnie zniknac-nie znam tylko terminu z ozgrafem-bo maja wylacznosc-i ciekawe jaki to bedzie wydatek/[pozdro
    Witaj kris b
    Dzięki ,ze racjonalnie odpowiadasz i bez bluzgów ;Jarząbków itd..
    A co do meritum.
    Zakup Prezesa -rzeczywiście smiech ..jedyne wytłumaczenie -kurs był 8 00 ustawił 7,91 i wpadło mu 129 szt . nie wierze ,ze to był cel -facet ma ok 1 mln akcji ...
    Ozgraf; na stronie MS jest ,ze wartość księgowa to 19,3 mln zł -ustawa o komercjalizacji mówi ,ze Skarb nie może sprzedać poniżej wartości księgowej więc jeśli kupują 85 % to jest ok 17 mln! za tyle muszą kupić !!
    Widziałem na google te zakłady -wyglądają imponująco!
    Po połaczeniu daje ok 60 mln!! obrotu rocznie .
    Muza -sukces -wyjść z 1,mln zysku ..łubu dubu łubu dubu...
    Jeszcze 6 miesięcy temu pełna poraszka -kurs ok 7 zł bez perspektyw !
    Powtarzam ;daje Preziowi czas do konca roku jak nie usłysze o zakupie to ..zwalniam go PKCEM!!!
    Koniec z ściemianiem...ozgraf 2008 ;lcl ledax ;cezex itd... teraz liczy się tylko ostateczna umowa inaczej ..pa starcę trochę ale trudno słowa dotrzymam!
    ale jesli się uda ...ustawie sprzedaż
    na 12 zł ...
    a jakie jest Twoje zdanie Kolego? Błądze ??

• Re: Kiedy Kompap przestaine?? Autor: ~niko [193.26.25.*]
    WERT ja czekam na 20 i raczej chyba do marca a nie do końca roku wtedy będzie wszystko jasne i niewykluczone że muza już też będzie kompapu lub podmiotu zależnego od kompap.700 000,- nie odebrął rynek A Lipka wspominał w jednym z wywiadów że czasem trzeba zrobić krok w tył.
  • Re: Kiedy Kompap przestaine?? Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    wg mnie muza jest dla kompapu stracona-lipka gonil ja pkc-cud ze z taka plynnoscia ma zysk-w pore sie zorientowal ze te czerwone barony z muzy sa niereformowane-przynajmniej zapakowal ich kadre po 20 zl-5 lat poczekaja-ide o zaklad.dzis jest info-kompap ma lokate w bgz na ponad 12 mln zl/wiecej niz polna sa/-kupno ozgrafu to ok.17 mln-czyli z tymi 5 mln nie bedzie problemu-spolka ma najwyzszy rating bezp.aaa-zakladow nie widzialem.wg mnie temin jaki daje wert jestza krotki-do konca roku tego nie sfinalizuja-po infie od razyu wchodze.ale na razie kompap mimo gotowki nic nie robi.ciekawe jak ich hotel w otoczynie-moze sprzedali/pozdro
  • Re: Kiedy Kompap przestaine?? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Krótki ??
    Czekam ok 3 lat!!
    Bedzie do końca roku i uważaj Kris b abyś zdążył kupić teraz jest szansa poniżej 8 zł!!
    Leciutko dobrałem.
  • Re: Kiedy Kompap przestaine?? Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    miales czuja mr wert-jest linia kredytowa-tylko 4 mln ale szalu nie ma.widac ze ludziska czekaja na ostatnia chwile-wtedy trzeba bedzie wsiadac do pedzacego pociagu-obstawiam wtedy otwarcie 8.5-9-ludzie na kompapie czekaja na te info dobrych pare lat/pozdro
  • Re: Kiedy Kompap przestaine?? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Witam,
    Po ostatnim komunikacie widać ,że Kompap ma 12mln gotówki a miał 1,09 mln akcji Muzy wynika ,ze zamienił Muzę na gotówkę ! i nie sądzę aby wrócił do Muzy!
    Kto zaś odebrał te ok 1 mln akcji ?? Czyżby ulica ?chyba nie!
    Mam nadzieję ,że zakup Ozgrafu bedzie 27 -28 dlatego tak krótka lokata!!
    Cena "musi "być w przedziale 15-17 mln więc jeszcze troche muszą uzbierać -pewnie kredyt .
    ----

• Re: Kiedy Kompap przestaine?? Autor: ~stanczyk [77.79.229.*]
    mówią że giełda wyprzedza fakty ? tu jednak tego jak do tej pory godz 10 tego nie widac.. wydawało sie nie tylko mnie na tym forum że dzisiejsza sesja bedzie zupełnie inna ..a tu kicha ! ktoś pisał wczesniej ze tak wywindowali kurs na 10 zet ?szko0da ze tego nie widzialem :)za to dzis wala na wyscigi ! małpi gaj czy co? komunikatów nie rozumia tłumoki?
  • jaja bajeczne mega Autor: ~stanczyk [77.79.229.*]
    rynek zdyskontował już ozgraf i jestesmy w cenie :) hahahahahahahaaaaa...ale g młotki
[x]
KOMPAP -8,57% 19,20 2026-04-02 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.