Moza tak być ewidentnie widać ze wielki nie pozwalał do dużych wzrostów ,celowo zaniżał kursem po to by zebrać jak najwięcej akcji z rynku , kurs jest przed dużym wybiciem .może być tez ze jutro będzie podana jakaś dobra wiadomość.która przełoży się do wybicia przy oczywiście dużych obrotach .Jutro może być naprawdę ciekawa sesja dla tego papieru.
Chciałabym się mylić, ale nie zdziwiłabym się jakby jutro papier się kisił albo spadał . Poza tym już jedna konferencja była swego czasu i raczej dużych wzrostów nie było. Ale rada bym była żebym się myliła :)
Zobaczymy jutro się okaże ale wczorajsza sesja wyglądała mi na typowe zebranie popiera trzeba poczekać do jutra w każdym bądź razie ja obstawiam wzrosty pozdrawiam .
Tyle razy były konferencje i jakie były reakcje rynku. A info tez byly dobrze ze maja plan ze rosnie zysk itd wiec niby dobre info a efekt?
Ja osobiscie uwazam to za ta konferencja będzie neutralna dla kursu- wszyscy wiemy ze ma być dobrze (kwestia tylko jak dobrze). A na to trzeba poczekac min do wiosny jak beda wyniki za 4Q.
Tak na prawde dzisiejsza sesja przy tak malej wolatywnosci mogla by wogole nie byc ,druga sprawa w srednim terminie i tak wiecej wskazuje na pro wzrostowe sesje przed nami zwlaszcza gdy się zwróci uwagę na ostatnie trzy dzienne świece z dolnymi cieniami a trzecia sprawa to zblizajacy sie piatek i zamykanie sie kontraktow grudniowych .Reasumujac to nie jest koniec wzrostow na tym papierze kto oczywiscie chce sprzedac ,niech sprzedaje .