• szybcy i wściekli Autor: mefi6 [83.15.219.*]
    gdzie się spieszycie , fundamenty i technika są z nami.
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ~eskulap [77.115.169.*]
    Pieniądze, kocham pieniądze :)
    Spieszę się kochać je, tak szybko się rozchodzą.
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ~mis malinowy [87.96.20.*]
    ja [pieniedzy nie kocham wrecz nienawidze bo bez nich nic sie nie da zrobic najepsza ciepla wyspa gdzies w afryce tylko bez lwow i zyc nie umierac... zestarzejemy sie tu i tyle a jak w koncu wystrzeli to juz nawet wysikac sie pod wiatr nie bede mogl...
  • Re: szybcy i wściekli Autor: mefi6 [83.15.219.*]
    chyba już wszyscy niecierpliwi zrealizowali zyski
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ~mis malinowy [91.94.27.*]
    zyski?:) no chyba jesli ktos bral w tym dolku po 70 gr ale tam za duze obroty nie byly do tego czasu powinni sie byli wykruszyc jesli juz chcieli realizowac...
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ~mis malinowy [91.94.27.*]
    a tak sobie mylalem moze to byc przeparkowanie akcji? chodzi mi o to ok50 mln pozyskali zemisji kapitalizacja obecnie ok 63 mln no i powoli ktos zbiera w okolicach 1 potem oddaje komus, albo odkupia od jakiego instytucjonalnego jesli jeszcze jest akcji na runku zostaje 10 % wezwanie przymusowe z ostatnich 3 miesiecy?? ok 1 zl i pozostale 10% wykupia i nie ma ... ale bylyby jajca jak berety ...
  • Re: szybcy i wściekli Autor: mefi6 [94.254.240.*]
    oczywiście powinno być "zyski" , ja widzę raczej realizację przez któreś BM dużego zlecenia S , ciekawe ile jeszcze zostało . Bardziej martwi mnie brak aktywnego popytu , przez cały dzień praktycznie zero ruchu . Myślę że na 1,09 ktoś pilnuje ,a każda próba do 1,13 jest gaszona natychmiast. Wszyscy co chcieli kupić kupili w poniedziałek . Dziś rano w arkuszu było widać idealnie czekających na kamikadze stoplossowych , ale hamulcowy pokazał że <1.10 nie odda a i urosnąć nie da.Czekam na info , może być szacun lub prognoza bez tego chyba nie ruszymy.Przy okazji na NC nicolasa kilka zleceń wyczyściło wczoraj 0,17 a dziś 0,18 , dla mających czas fajna obserwacja.
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ~mis malinowy [178.56.101.*]
    czyli jednak BM wywala akcje bo to nie za swoje kupowali tylko klientow :) klient moze byc przeciez sponsorem w jedna jak i druga strone czyli ma sprzedawac na dolkach i kupowac na gorkach taka etyka finansowa...
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ~eskulap [77.114.185.*]
    Jak ten ktoś zdecyduje się oddać niżej to będę się martwić. Patrząc po znikających zleceniach kupna może być już dziś. Co to bedzie hmmm.
    jakies ciule z BM brali akcje po 4.5 z emsiji a teraz chca zwalac kurs ... latwo sie zwala nie swoimi akcjami .... dlatego nie powierzaj nigdy nikomu swoich pieniedzy - za kazdym razem jak do banku wchodze i pytam o cos to zastanawiams ie jak to moze funcjonowac nie wspominajac o doradcach finansowych po zawodkowkach. to sa dopiero jaja i tacy doradzaja
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ~eskulap [77.114.185.*]
    Qrwa, nie wyleszczą mnie.
  • Re: szybcy i wściekli Autor: mefi6 [83.15.219.*]
    Spokojnie , 1,09 chyba wytrzyma
    to jest chamowa zo robia zagescili w okolicach 1.1 i teraz jesli kupowali gracze niecierpliwi albo ludzie nie wiedzacy czemu kupili to jesli nastroje sie pogorsza to bedzie opadac a gruby nadstawi wiaderka i bedzie odbieral taniej i wiecej... no jest jeszcze opcja ze gruby sam sie bawil i wygenerowal obrot zeby zglupic takich jak ja

co do nicolasa to z tego co tam widze to nc ale nawet nie o to tylko dodrukowali akcji:) gry sa modne ale nie wszystko zloto co sie swieci nawet cityinteractive c/wk masakryczne zyski sa ale jesli snajper sie znudzi albo cos nie wyjdzie.... no mozgow informatykow na kila sprzedawac nie beda:) trzeba uwazac bo to tak jak kiedys z deweloperka bylo modne
    z grami to jest jak piosenkami nie kazda jest hitem a jesli juz jest to po jakim czasie sie oslucha i artysta gwiazda zeby nie byc gwiazda jednego sezonu musi stworzyc nastepnego jesli ma swiadomosc ze to mu sie nie uda realizuje zyski i odcina kupony... np. prezes city:)
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    Grubasy się nakupią za pół darmo a drobni się wysypią z paniki. A my i tak zarobimy :)
    kochany ninjaa tylko kiedy to bedzie?:)
  • Re: szybcy i wściekli Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    Jak by każdy znał na to odpowiedź to byśmy wszyscy byli milionerami. Ja myśle że jeszcze w tym roku 1.50 jest możliwe. Oferty sprzedaży pomału się wykruszają. IVQ będzie dobry. 2011 to rok informatyki więc pożyjemy zobaczymy.
    mysle ze gdyby te obroyty co byly wynikaly z "prawdziwego" popytu to 1.5 byloby bez problemu... zobaczcie na allegro aukcje yalu :) sklepy internetowe generuja tam obroty po kilkadziesiat milonow a nawet wiecej ... wpiszcie ntt w allegro i poszukajcie uzytkownika yalu_pl_aukcje
[x]
NTTSYSTEM 1,21% 10,00 2025-10-06 16:16:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.