jaki jest finalny budżet filmu
kto ostatecznie finansuje film
kto będzie produkował
kiedy i gdzie rozpocznie sie produkcja
jaki zespół będzie w niej uczestniczył
termin promesy PISF kończy się wkrótce. To może być zimny prysznic
Dnia 2010-12-14 o godz. 10:50 ~MechaGodzilla napisał(a):
> może któryś z naganiaczy odpowie precyzyjnie na jedno z
> tych pytań?..
odpowiedziec bardzo prosto..
koledze ekspertowi niezalezy na kursie spolki ...poprostu chce kupic taniej i sieje poploch na forum z mysla ze odkupi taniej ale przykro mi taniej juz nieodkupisz kolego ...pociag juz ruszyl :)
powyższy tekst piszącego stanowi wyraz jego osobistych opinii i nie powinien byc traktowany jako rekomendacja kupna bądz sprzedazy papierów wartościowych).
Czy naganiacz to:
a) - człowiek który pomimo czteroletniego procesu osuwania się kursu przy braku jakichkolwiek sukcesów firmy krzyczy że to świetna spółka.
b) - człowiek który widzi to wszystko i zastanawia się na co idą pieniądze z emisji i mówi że w to nie wejdzie dopóki firma nie pokaże czegokolwiek.
Odpowiedz Endriu najśmieszniejszy naganiaczu na forum.
Jak jesteś takim znawcą spółki do powiedz kolegom wazeliniarzom co dzisiaj ważnego albo nawet kluczowego dla spółki ma miejsce.
Śmieszności ty nasza - nie masz zielonego pojęcia.
Dnia 2010-12-14 o godz. 12:32 endriu prawdziwy napisał(a):
> Tak , nie ma już nic , poważny Ciufiku.
Została tylko chęć
> zakupu śmiecia po 8gr.
Zróbcie sobie transparent i na
> Bocianią !!!
z NAPISEM :
,,CHCEMY 8 GROSZY"
> Krzyczcie - dlaczego Kuniku nie dajesz nam po 8 groszy.
> Poskarżcie się mamie i tacie , że istnieje spółka która nie
> robi nic i trwoni kasę inwestorów.
EP -
Jakbys czlowieku choc troche sie znal na Analizie Technicznej to bys wiedzial ze juz 8 groszy niebedzie a piszesz tu takie bzdury ze....ile ty lat masz czlowieku .... ostatnia moja wypowiedz na tym forum poziom...przedszkolny..
powyższy tekst piszącego stanowi wyraz jego osobistych opinii i nie powinien byc traktowany jako rekomendacja kupna bądz sprzedazy papierów wartościowych).
Dnia 2010-12-14 o godz. 12:45 ~Ciufik napisał(a):
> Jak sobie juz
> odpowiecie na te pytania to ja bede
> sprzedawal po 51 groni
> :)
Chyba pomyliłeś
> walorki....
poczekamy zobaczymy ja cierpliwosc mam duza i bzdur niewypisuje przypomne sie wam jeszcze :)
jedyne co może Kunik zakomunikowac w grudniu to umowa z PISF (chyba o tym wspomina akapit w raporcie miesięcznym - "podpisanie wynegocjowanych umów"), powinno to być jutro 15.12 lub 16.12.Nie zastanawia was taki "wczesny" termin pojawienia się raportu miesięcznego?Może dlatego, że 15-16 grudnia to komunikat o umowie z pisf?Oczywiście to są moje przemyślenia i nie są rekomendacją zakupu-sprzedaży papierów wartościowych