widzę taką zależność wprost proporcjonalną im więcej masz w plecy tym głośniej i więcej szczekasz. ale przyjdzie taki dzień że nawet i ty zrozumiesz swój błąd (bo więcej już nie będzie mogło spadać) i wtedy w ciszy naciśniesz enter i wypchniesz po 1 grosz a potem wejdziesz na forum i będziesz bredził ile to nie zarobiłeś. leszczyno. jescze w tym roku - pamiętaj.
Dnia 2010-12-14 o godz. 08:59 apol1976 napisał(a):
> widzę taką zależność wprost proporcjonalną im więcej masz w
> plecy tym głośniej i więcej szczekasz. ale przyjdzie taki
> dzień że nawet i ty zrozumiesz swój błąd (bo więcej już nie
> będzie mogło spadać) i wtedy w ciszy naciśniesz enter i
> wypchniesz po 1 grosz a potem wejdziesz na forum i będziesz
> bredził ile to nie zarobiłeś. leszczyno. jescze w tym roku
> - pamiętaj.
gębę umyj zanim mi pociągniesz pytona !!!,hahahahahaha,
Dnia 2010-12-14 o godz. 11:38 ~stefan napisał(a):
> kognor tu wieża infinity gotowy do startu :D
pas
> oczyszczony
podchodzę do startu ...
a ta podaż to mnie
> rozwala :D niektórzy wiedzą czym śmierdzi i uciekli powyżej
> 1zł
Stefek bez pośpiechu,potrzebuje śmiecia 500kilo,mam dopiero 182,więc żadnej rakiety nie odpalaj,po co mam przepłacać?wole kupować w przedziale 22-24 gronie,chyba że rynek uzna inaczej to dokupię i po 30 groni !!!,uzbrój się w cierpliwość i czekaj na leszcza,ten zawsze ją traci i oddaje z dużymi stratami !!!,hahahahahaha.
stefanku z tego co pamiętam to wchodziłeś po 0,27. widzisz będziasz musiał na jagody do szwecji znowu pojechać , zabierz kognora to razem może wytargujecie cene z kubeczek zarobicie się i będziecie mogli znowu dać dupy.
Dnia 2010-12-14 o godz. 12:45 apol1976 napisał(a):
> widzę że na zielona 2 grosze więc zaraz będziecie mili
> sraczkę i odpał na 1 zeta?
ty nie pierdol...nie pierdol !!! tylko szmatko naganiaj mi leszcza na spadki qrwa twa jego mać !!!,rób to dobrze pało bo inaczej po wyśmienitym lodziku w twoim wykonaniu...naszczam ci do gęby frajerze !!!,postaraj się kutafonie jak chcesz zasłużyć na tą niecodzienną przyjemność !!!
Dnia 2010-12-14 o godz. 13:06 ~stefan napisał(a):
> naganiaj naganiaj :D jak zwykle jak rośnie lub spada to
> apol interwncje do narodu wygłaszasz
Stefan daj mu qrwa pracować !!! ,nie chcesz taniej wychaczyć papier ?,ja dzięki tej dziwce męskiej mam po taniości,więc nie rób zamieszania !!! dobrze się spisał leszcz ,niech napierdala postami do bólu,masz siano ustawiaj z lewej zlecenia,ale dyskretnie...za kwotę nie większą jak 2100zeta...co by na prowizje nie przepłacać,malutkimi porcjami leszcza wytniemy,power zrobimy jak prawa strona będzie miała nie więcej jak 100kilo do całych 8 groni wyżej na początek !!!,myśl trochę Stefan,teraz się liczy ilość a nie jakość !!!
Dnia 2010-12-14 o godz. 13:59 apol1976 napisał(a):
> tak tak masz rację jak zwykle zresztą.
no więc napierdalaj postami,strasz mi leszcza !!! uważasz że jestem tu dla zabawy by cię zabawiać palancie ???,pracuj cioto jak chcesz go possać !!! nic za darmo baranie nie ma !!!
apolo1972,zrób coś proszę !!! bo leszcz w amoku skubie papier z prawej !!!,przepraszam że z błotem cię zmieszałem !!! nie naszczam ci do pyska !!! a nawet dwa razy obciągnąć dam !!!,ale proszę !!! zrób coś !!!
kognor chcesz zaniżać to zaniżaj ja już dosyć wysypałem, żeby postraszyć i pozbierałem niżej więcej mi starczy a teraz straszyć nie zamierzam bo mi połkną i wyplują wyżej a po co blokować później kurs mają
Dnia 2010-12-14 o godz. 14:32 ~stefan napisał(a):
> kognor chcesz zaniżać to zaniżaj ja już dosyć wysypałem,
> żeby postraszyć i pozbierałem niżej więcej mi starczy a
> teraz straszyć nie zamierzam bo mi połkną i wyplują wyżej a
> po co blokować później kurs mają
Stefan !! ja nie zaniżam !!! czekam wiernie jak pies na leszcza !! a ten na złość z prawej skubie !!! ,jak się połapią jaka pompa się szykuje to już nic nie poradzę !!! ,chyba pozostanie mi łykać wszystko do 30 groni!!!,a tego bym nie chciał robić !! ,średnią mam 24 gronie !!! ,wiec jak mam sobie ją psuć na własne życzenie ??? ,chce mieć 300% na czysto po odjęciu prowizji sprzedając po zeta !!! ,więc zrozum dlaczego czekam !!! i męską dziwkę apolo1972 proszę o przysługę !!!
Dnia 2010-12-14 o godz. 14:34 apol1976 napisał(a):
> myślę że stefanowi możesz zaproponować swoje wizje
> erotyczne , tak się dobrze dogadujecie że pewnie by wam się
> spodobało.
ty stefanowi nie jesteś godzień dupy wytrzeć po wypróżnieniu sraczkowatym !!! twoja rola na tym forum to dręczyć leszcza !!! ,przekonywać do zagłady finansowej !!!,więc zajmij się tym co potrafisz najlepiej...a starych wyjadaczy zostaw sobie na deser śmietankowy który w nagrodę dostaniesz !!! do pracy apolo1972 !!! ,nie zawiedź mnie !!! jesteś dobry w tym co robisz ,moja wdzięczność jest wielka...ale to jeszcze nie to co ma być!!! więc zasuwaj !!!
Dnia 2010-12-14 o godz. 15:50 ~stefan napisał(a):
> kognor opuść na 0,23 bo teraz dla leszcza to za drogo i nie
> wie co robić ...
oszalałeś?,za dużo sępów tam czeka !!! a ja z nimi !!! jam jest cierpliwy człek,inni 5 miesięcy temu zabijali się po 95 groni !!! a leszczowi drogo za 25 groni ??? ,to odda taniej !!! hahahahahahaha.