• pbs finanse future 7 Autor: ~antoni009 [178.56.13.*]
    dlaczego tak cicho i smutno u Państwa?
    idą lepsze czasy
    może trzeba się zastanowić czy nie jest to czas na kupowanie?
    a może nie ?
    proszę o zdanie
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~marco [91.142.204.*]
    czy są jakieś przesłanki aby kurs mógł wzrosnąć na powiedzmy 2,30PLN?
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    a na bazie informacji tu pozyskanych zamierzasz sprzedać bądź kupić?

genialne

siem pyta i siem wi
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~marco [91.142.204.*]
    To forum jest jednym z kilku elementów którym się kieruję przy zakupie lub sprzedaży.
    Z ręką na sercu,dlaczego czytasz i wypowiadasz się na forum ?Dlaczego piszesz o trzymaniu lub sprzedaży.Trochę mniej hipokryzji.
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    no to po co pytasz jak czytasz? :-)

tu już tyle razy było o przesłankach... ostatnie stanowić mogą TZK z XO i pozostałych oraz wypowiedź pana T.Jerzyka z BZ WBK (PB z 30.11.bodajże), pomijając dotychczasowe działania, które w jakimś stopniu też stanowią przesłankę

wystarczy przejrzeć ostatnie 10 - 15 założonych tematów i masz odpowiedź... :-)

i naprawdę nie był to przejaw wrogości z mojej strony... tylko rozwalają już mnie do szczętu posty typu... "kiedy XX PLN" i "na jakiej podstawie"

równie dobrze można pytanie odwrócić... "czy są jakieś przesłanki co do tego, że nie będzie powiedzmy 2,30 w najbliższym czasie" i zadawać je do bólu... :-)

można też, zanim zada się pytanie przejrzeć troszkę materiałów... i samemu wyrobić sobie zdanie :-)

będzie to będzie, nie będzie to nie będzie...

do RIVQ2010 i RR2010 duże prawdopodobieństwo, że nic się nie zmieni... a wówczas 2 opcje zdają się wchodzić w grę:

- ruszą z oddziałami, to kurs powinien iść w górę,
    - nie ruszą z oddziałami - to prawdopodobnie części graczy się znudzi dryfowaniem i kurs zacznie siadać,

oczywiście przy założeniu, że rynek już tego nie zdyskontował... bo jeśli tak, to dopiero wyniki zadecydują

a co do tego dlaczego piszę na forum... no cóż, też się zastanawiałem... hym... powiedzmy odczuwam silną potrzebę zapisania gdzieś swoich przemyśleń, a bloga mi się zakładać nie chce... tu łatwiej... otwieram... i mniej więcej po tematach... a skoro już i tak siedzę przed kompem... to wklikanie paru linijek zajmuje chwilkę... no i nie zajmuje pamięci kompa... haha

dodatkowy atut, to oszczędność czasu... niesamowita... czasem ktoś link wrzuci lub jakiegoś newsa

niemniej jednak nie czuję się przez to zwolniony od myślenia, więc czytam wybiórczo ;-)

jest link... albo news... biorę go na tapetę... ale treść posta... hymm ...

taki jakiś dziwak ze mnie :-)

a co do pisania o trzymaniu bądź sprzedaży, to... hym... jeśli czytasz to wiesz, a jeśli nie wiesz to znaczy, że nie czytasz... haha... ale ja wręcz odradzam kierowanie się przy tego typu działaniach wypowiedziami z forum... sam ładuję spółkę, której akcje zamierzam nabyć do wora z napisem "OBSERWOWANE" (o czym zresztą gdzieś tam... coś tam... kiedyś tam pisałem... ) i dopuki nie stanę się szczęśliwym bądź nieszczęśliwym posiadaczem tychże akcji, poza informacjami emitenta interesuja mnie jedynie wykresy... przy sprzedaży niestety również... decyduje SKW i wolumen z kilknastu - kilkudziesięciu sesji, tudzież infa emitenta... i nic więcej... więc jeśli dostrzegasz w moim zachowaniu hipo... coś tam... haha... to muszę się temu baczniej przyjrzeć... :-)
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~antoni009 [178.56.13.*]
    na to , to kto wie ?
    ale 1,90 to to myślę że to dobra cena do kupowania ,
    ja dziś dobierałem ,
    czas zobaczy
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~mackas [94.78.185.*]
    Na beefie czas na kupno jest zawsze :) Ja np. dokupuję od 1 zł systematycznie i przy cenie poniżej 2 zawsze warto kupić !!
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~koliber [83.11.217.*]
    zlamales "cisze wyborcza" mielismy szanse dostac sie do elitarnego klubu spolek gdzie na forum przez 24h nikt nic nie napisal
    ;)
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~Jachu [77.112.176.*]
    Koliber ostatni wpis na befku był 10.12 godz 18:28 więc trochę więcej godzin minęło :)))
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~marylka [89.74.232.*]
    Posz ło kilka pakietówek tylko czekać nowego gracza może i Ty a009 masz racje
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~MartinesPL [83.18.10.*]
    Się jacyś nowi naganiacze pojawili patrze
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    co tu taka cisza ??? gdzie te komentarze do kazdej sesji :) halo ?? puk puk jest tu ktos jeszcze ??

• Re: pbs finanse future 7 Autor: ~marre [85.238.204.*]
    ???!!!??? :)) czekamy na Mikolaja hehe
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    teraz chyba na gwiazdora :) pozniej dziadka mroza i na sniezke :P
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~mrlosiek [178.37.71.*]

...przy udziale dziadka mroza, lub tez nie... z blogoslawienstwem sw.Mikolaja, czy tez bez niego... u boku sniezki/sniezynki, albo i bez niej... cierpliwie czekamy az beef/pbs fin. nam na gwiazdora gpw wyrosnie ;)

pozdr :)

• Re: pbs finanse future 7 Autor: ~Zbych [212.244.6.*]
    ..... przy udziale dziadka Mroza czekamy
    cyt. " Dodatkowo od 2011 r . - planowane jest dalsze rozszerzenie zakresu działalności
    w ramach usług finansowych o leasing realizowany poprzez przejęcie podmiotu
    który prowadzi już działalność w tym obszarze . "
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~zz [89.186.16.*]
    i jak tam syf to syf
  • Re: pbs finanse future 7 Autor: ~marre [85.238.204.*]
    jak syf to po co siedziesz i komentujesz???... zajmij sie przygotowaniem do Swiat
[x]
PBSFINANSE -5,17% 0,55 2025-09-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.