nasuwa się pytanie .............co złodzieje zrobili z taką kasą -------- 40 - 50 mln,,,,,,?????
gdzie wywiało te pieniądze,,,,,,,,,???????,,,,,,,,,,,na ich pensje,,,,????,,,,fanaberie,,,,,,
bo pracownikom zalegają...........
TAKIEJ STRATY NIE BĘDZIE MIAŁ NAWET BIOTON !!!!!!!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,a kapitalizację ma setki razy większą od tego gówna...............TU SIĘ RODZI DZIAŁANIE NA NIEKORZYŚĆ SPÓŁKI ------- WYPROWADZANIE KASY ----------- I PROKURATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakiś leszcz musi odstrzelić mu łeb ,żeby inni oszuści mieli przestrogę na przyszłość
w innym wypadku będą nas walić w rogi przez następne 30 lat za zgodą KNF
ty sie modl zeby ktos na ciebie nie doniosl do prokuratury bo za takie teksty mozna slono zaplacic-)
strata 40 baniek wynikac bedzie w duzej mierze tylko i wylacznie z roznicy zakupu i sprzedazy akcji ganta i jago-) a ta juz jest dawno w cenie wiec sie nie podniecajcie za bardzo-))))
J23-DURNIU...A jakież to ma znaczenie na czym stracili i bankrutują,chyba najważniejsze,że tracą gigantyczne pieniądze na takich interesach,a ................ty razem z nimi-buahaha....:-)
maly zlosliwy bydlaczku ja napisalem ze to juz jest w cenach a ty nie masz pojecia o czym piszesz-)
twoje slownictwo tylko potwierdza to kim jestes i ile w ciebie wlozyli rodzice-(((
Mrożonki pod kontrolą
dzisiaj, 13:55 IAR
fot. AFP PHOTO
Popękane pierogi, pierogi mięsne prawie bez mięsa czy ryba z bardzo grubą warstwą lodu - to tylko niektóre nieprawidłowości wykryte podczas kontroli mrożonek przez Inspekcję Handlową. Wyniki kontroli mogą okazać się przydatne podczas przedświątecznych zakupów.
Lista uchybień dotyczących zamrożonych produktów spożywczych jest bardzo długa - podkreśla Anna Kawalec z biura prasowego Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Okazało się, że w pierogach znajdowało się za mało farszu, a uszka były popękany. Z kolei mrożona ryba często otoczona była bardzo grubą warstwą lodu, tak zwaną glazurą, która znacznie zawyżała jej wagę. Kontrolerzy przestrzegają też przed truskawkami pokrytymi grubą warstwą brył z lodu, co świadczy o ich rozmrożeniu i ponownym zamrożeniu, w wyniku czego stały się nieprzydatne do spożycia.
Eksperci UOKiK zalecają sprawdzanie daty przydatności towarów do spożycia. Przypominają też, że klienci mają prawo składania reklamacji produktów spożywczych - mamy na to 3 dni od otwarcia produktów paczkowanych, a w przypadku towaru kupowanego luzem, datę liczymy od dnia zakupu.
Przedsiębiorcom, którzy wprowadzają do obrotu produkty zafałszowane grozi kara finansowa w wysokości do 10 procent ubiegłorocznego przychodu.
co za debil jestes.....podpisywałem sie jako jedyny i pierwszy radecky oczywiscie celowo zmałpowane teraz by od debila się wyróżnić pisze Y to debil celowo zmałpował
ireczku ja wiem ze wiele sytuacji ciebie przerasta i jest mi ciebie poprostu i ludzku zal-(
ale to producenci sa odpowiedzialni za te produkty nie dystrybutorzy a to kolejny dowod ze nie masz pojecia o niczym!!!-)))
ot taki smieszny ireczek