Ładować papier do wora. Długo nie zobaczymy już 9zł!!! Poniedziałkowe otwarcie na pluse i w górę!!! Według analizy technicznej i mieszanej tendencja wzrostowa na maksa!!! Przestali sypać!!! Sprawdźcie wolumen!!!
To nie jest spółka , na której się liczy gr straty na daną chwilę. Przy tak dużej zmienności dziennej nie ma co analizować groszowych wahnięć w jedną i drugą stronę bo się nie zarobi.
Dnia 2010-12-10 o godz. 15:57 ~abramis napisał(a):
> tak jestem w plecy na tym papierze, ale przynajmniej trochę
> uśmiechu te wasze bajki w piątkowe popołudnie u mnie
> wywołały.
jak na razie czekam,
mam w planie kupić parę
> książek wyd. przez muzę, w tej chwili już więcej zrobić nie
> mogę;)
dzięki
Dobry pomysł:-)))
Kupujmy książki Muzy:-)))
Każdy z forum po Dwie!!! A co!!!
Do końca roku zobaczymy upragnione 13zł :-)))
bylem jednym z pierwszych co pisalem o muzie i mialem ten papier i jemu sie przygladam bo duzo stracil.ale osobiscie sadze ze jest jeszcze za wczesnie na kupno.lipka z kompapu jest zdeterminowany i po nieudanym przejeciu nieustannie sypie.czeka az pojawi sie wiekszy popyt i wywala-a ma jeszcze duzo.muza jest przez kompap skazana bo lipka na gwalt potrzebuje kay na ozgraf i to jest cel nr1.poza tym muza ma nieciekawe wyniki-w tym roku 2mln pod kreska-a pensje komuchow z muzy takie jakby byla to rentowna spolka-niestety nie-i tu lipka mial calkowita racje.wg mnie przy mocno spadkowych sesjach dalej bedzie tracic ale juz duzo mniej-ale jak przyjdzie strach muza zakoczy znowu zabojcza plynnoscia
Robia Was pieknie, na kazdym trojkacie ktory sklada sie na jeden duzy strzelali w gora sprzedawali wam na gorkach a zbierali na dole,teraz maja niecale 10%....tz mieli. Zjada w tym tygodniu "formacja trojkata(z 3 malych) o 60% i ludzie beda sypac papierem a oni sobie zbiora sporo przy 4-5 zl a pozniej zrobia wezwanie ale majac juz 20 % w portfelu po cenach 4-6 zl. Wyleszczyli Was pieknie! Jak ktos pisze o mlocie to smiac mi sie chce,mlotem to sie strzel w glowe.
Sugerowanie się jakimiś trójkątami i innymi bzdetami - to tylko sucha teoria, która nie musi się sprawdzić w rzeczywistości. Wielu proroków już tutaj było i jakoś te proroctwa średnio się spełniały. Na mój gust akcjonariusze nie dopuszczą do tego, aby kurs spadł poniżej 8.50. Po każdym entym sypaniu widać wybranianie się z dołka i toczymy się w przedziale 9-10 zł. Drugi aspekt jest taki, że Kampap nie posiada już ponad 20 % akcji tylko znacznie mniej i nie będzie sypać w takich ilościach jak wcześniej, aby kurs zbić do 4-5 zł, więc darujcie sobie opowiadanie takich bajek ;] W tym roku lub w styczniu skoczymy jeszcze ponad 10 zł wiec spokojnie ;]
Do albatrosa poczytaj sobie troche o falach eliota które i tak nic nie mają na razie co do tej spólki a w poniedziałek bedzie plus.I nic na to nie poradzisz a wykresy zostaw sobie na razie w spokoju.