• NTT SYSTEM Autor: ninjaa [88.220.127.*]
    A mówilem kupowac. Teraz dlugo juz 1.05zl nie bedzie. Pozdrawiam wytrwalych i dozobaczenia na poziomie 1.50 :)
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~eskulap [77.112.239.*]
    do 1,5 w locie, później zobaczymy. Widzę dużo wyżej.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~mis malinowy [46.134.58.*]
    na razie to spolka jest zapomniana - inwestorzy musza zobaczyc ze takie cos wogole jest na gieldzie a potem sprawdzic co to jest ...
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~eskulap [77.112.239.*]
    Będzie dzisiaj drugi atak na widły?
    nie wiem ale to i tak cud ze taki obrot i zainteresowanie... jakby przebilo 1.24 to moze wybiloby z boczniaka?
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    Pozdrawiam cieplo odzianych
    szorujemy po dnie a Ty mowisz o odzianych? kapitalizacja ok 60 mln ff 25% c/wk ok 0.5 umowa warta prawie tyle co kapitalizacja...
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ninjaa [88.220.127.*]
    Stracili okazje kupna za smieszne pieniadze i maja co maja. Umowa, lepsza koncówka roku zlecenia krótkoterminowe i bedzie dobrze :)
    AT mówi sama za siebie. Wybicie z trendu gwarantowane. Mozliwe ze bedzie jazda jak na WASKO. Cena smieszna, kapital zakladowy 2zl na akcje. Predzej czy pozniej ludzie beda kupowac po tej cenie.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Pisałem,że MSWiA nam pomoże,a hieny zaczynają już krążyć i pisać bzdury.
    Stracili okazje kupna za smieszne pieniadze i maja co maja. Umowa, lepsza koncówka roku zlecenia krótkoterminowe i bedzie dobrze :)
    zaczyna powoli zatrybiac te poziomy przecie sa nadal promocja jesli ktos sie orientuje w temacie ... poczytajcie o ntt troche ...
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ninjaa [95.160.219.*]
    Trzymać nie sprzedawać! :)
    tych ktorzy dzisiaj sprzedawali czekajac 4 lata nie rozumie ale kij w maliny...
    Wydaje mi się że jest kolejne info w drodze. Ale poczekajmy :) Ja się tym nie zrażam albo ktos nie docenia spółki albo specjalnie manipuluje kursem by zniechęcić jak najwięcej ludzi do spółki a samemu zgarnąć jak najwięcej. Jest dobrze i będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam zorientowanych :)
    widac ze wszystko kontrolowal te wyskoki co byly ostatnie miesiace to zbieral akcje(amunicje) ... potrzebny jest ktos dla przeciwwagi jakis grubas no chyba ze tu wszyscy zyski maja i dzisiaj je realizowali a ja nic o tym nie wiem:) na tych poziomach oplaca sie trzymac kurs za pysk jak wybije bardziej to bedzie gra do jednej bramki... gdyby te obroty oddawaly prawdziwy popyt to dzisiaj bylibysmy w okolicach 2 :)
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~tnt [188.146.32.*]
    niedlugo info
    kolejny przetarg prawie wygrany
    http://www.geoforum.pl/?page=news&id=9194&link=15-chetnych-podalo-ceny-na-lidar-2-3-obszaru-polski&menu=46816,46853
    Właśnie o tym mówię ale lepiej dmuchać na zimno. To tylko kwestia czasu :)
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~mis malinowy [91.94.24.*]
    zaczyna zatrybiac wszystko ... inwestorzy sa slepi na te spolke albo nie chca jej widziec...
    Spokojnie i na NTT nadejdzie czas. Lepiej konsekwentnie do przodu z średnimi wzrostami niż szybko gwałtownie i z korektami. Wczorajszy dzień przypominał mi okres jak miałem boryszewa w kieszeni. Sporawy wystrzał i tłumienie wzrostów. Poniedziałek będzie ciekawy :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [86.28.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~mis malinowy [178.56.79.*]
    boryszew nawet mi nie mow tak duzo w tak krotkim czasie sie tam wydarzylo a ja na peronie machalem chusteczka... karkosik jest hossa i bessa. Co do wzorostu masz racje lepiej stopniowo bo byloby jak wtedy2 zl potem szybki zjazd ale spoznialscy bede tez kombinowac powoli zeby pozbyc sie nas drobnych, na raportach sie nie znam za bardzo ale eksport sie utzrymuje czyli to nie byl jednorazowy wyskok no i zaczynaja sprzedawac elektronicznie allegro.... a wieksze sklepy elektroniczne na allegro sprawdzcie sobie jakie tam sa przychody...
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~eskulap [77.253.199.*]
    Szkoda, że ntt nie zaliczył takiego dołka jak beefsan. Trochę mały potencjał ewentualnych wzrostów.
  • Re: NTT SYSTEM Autor: ~mis malinowy [178.56.14.*]
    ale tutaj ff jest duzo mniejszy niz wtedy a nawet obecnie na beffsanie:) poza tym tez mozliwosc wypracowania zyskow, rosnace przychody, projekt deweloperski zyski z niego beda pozniej ale to tez tworzy wartosc...
[x]
NTTSYSTEM -2,09% 9,84 2025-09-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.