Na mój gust to zainteresowanie inwestorów jest takie same jak było...
ktoś pracuje nad poprawą płynności akcji... dobry sygnał, że niżej nie powinno być ale czy to wzrośnie ????
Oni nic,ale na drożdżach wszystko dobrze rośnie-więc jak położymy drożdże na monitorze to jak black lion nie urośnie to może będziemy mieli większy monitor.Pozdrawiam
To wszystko przez to,że nie położyliście drożdży na monitorze.Lew nie urósł a najgorsze że mój monitor też nie urósł.Taka dola inwestora,ale to jest piękne jak się czeka na wzrosty.Gorzej patrzeć jak leci i leci- teraz przynajmniej jest nadzieja.Pozdrawiam
Drożdże nie pomogły , myślę , że wręcz zaszkodziły nie dosyć że się nic nie dzieje , oprócz tego , że ktoś cały czas trzyma kurs na poziomie 2,40 to jeszcze umarło forum.
Wiem,że nie pomogły a forum żyje tylko po cichu aby nie zapeszyć.Ale mój monitor zrobił się większy dzięki drożdżom bo go zalały i wymieniłem na większt.Tylko nie wiem czy dobrze zrobiłem bo jak będzie rosło to w większym monitorze będzie większy zysk,tylko jak będzie leciał to boję się czy i strata nie będzie większa - mam nadzieję że nie .Pozdrawiam