• info Autor: ~debil giełdowy [178.42.221.*]
    Istotne wydarzenie mające wpływ na działalność gospodarczą Emitenta
    Zarząd Astro S.A. informuje, że zgodnie z wiedzą Zarządu Spółki większościowy akcjonariusz Ryszard Krajewski zwrócił się do Zarządu GPW S.A. z prośbą o zgodne nieuwzględnianie swojego oświadczenia z dnia 19.03.2010 r. załączonego do Dokumentu Informacyjnego Astro S.A. z dnia 22.03.2010 r. mówiącego o przeznaczeniu do sprzedaży, po cenie rynkowej, nie mniej niż 10 % akcji Emitenta, reprezentujących nie mniej niż 10 % głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy Astro S.A. Ryszard Krajewski w swojej prośbie o przesunięcie ww. terminu zadeklarował nowy termin tj. 30.09.2011 spełnienia woli zawartej w oświadczeniu. Równocześnie zaznaczył on, że spełnienie tego warunku może nie być możliwe w przypadku pozostawania Spółki w systemie notowań jednolitych rynku NewConnect.

Podstawa prawna:
    § 3 ust. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Karolina Szymańska - Prezes Zarządu

Załączniki:

RB 35.pdf rozmiar: 31.0 kB

Osoby reprezentujące spółkę:

Karolina Szymańska - Prezes Zarządu
  • Re: info Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    szybszy byles
  • Re: info Autor: ~debil giełdowy [178.42.221.*]
    mialem wiecej szczescia ;D

mysle ze ciagle juz niebawem
    Nie jestem przekonany czy to info wrozy szybkie przejscie na ciagle, raczej wrecz przeciwnie. Stanowi wyjscie awaryjne dla głownego akcjonariusza w sytuacji gdyby kurs byl zanizony. Czas pokaze, mamy kolejne 10 miesiecy na dopompowanie xD
  • Re: info Autor: ~finca [87.205.155.*]
    Kiedy zarząd GPW może wydać decyzję?
  • Re: info Autor: ~ccc [81.219.114.*]
    pozostaje zasiorbac....bo jak pojdzie info...to sie niedopchacie....amatorzy
  • Re: info Autor: ~up [83.4.223.*]
    przedewszystkim nie jest na reke wywalic w rynek papiery po tak niskiej cenie jak juz na wstepie kierwonik wlozyl w firme bodajze 16 mln czystej gotowki + dotacje + zyski wypracowane !!! to na dzien dobry warte jest min 8-10 pln za akcje !!

• Re: info Autor: ~debil giełdowy [178.42.221.*]
    Dnia 2010-12-09 o godz. 17:34 ~tratata napisał(a):
    > Nie jestem przekonany czy to info wrozy szybkie przejscie
    > na ciagle, raczej wrecz przeciwnie. Stanowi wyjscie
    > awaryjne dla głownego akcjonariusza w sytuacji gdyby kurs
    > byl zanizony. Czas pokaze, mamy kolejne 10 miesiecy na
    > dopompowanie xD

a wez z laski swojej doczytaj do kogo glowny akcjonariusz wystosowal pismo i pokojarz pewne fakty. Jak bedziesz mial problem to zmien swoja komorkę na jakaś koloru szarego - bedziesz wtedy posiadaczem jednej szarej komorki i bedzie się Ci duzo latwiej myslalo :D
    Ano dobra, przepraszam
  • Re: info Autor: ~gryzoń [46.112.8.*]
    jak tam amatorzy 100zł - ciszy :D

tempe parówy z was i nic więcej

kupcie sobie ten syf i zapomnicie, że sprzedacie
  • Re: info Autor: ~finca [87.205.155.*]
    Gryzoń ty bez akcji? Niemożliweee!!!!!!!!!
  • Re: info Autor: ~up [83.4.223.*]
    Dnia 2010-12-09 o godz. 18:47 ~finca napisał(a):
    > Gryzoń ty bez akcji? Niemożliweee!!!!!!!!!

bo gryzon to jest niezly ciul )))))))))))))))))))))))) buhahaahahhahaaa
  • Re: info Autor: ~znak od [178.73.50.*]
    Info pozytywne. Wyeliminowane (praktycznie) jedno z ryzyk. Co więcej,może zalążek czegoś poważniejszego w sprawie przejścia na ciągłe. Trzymam kciuki.
  • Re: info Autor: ~jacek [178.182.116.*]
    Mam nadzieję,że jutro wreszcie coś sprzedam po normalnej cenie moja perla jest w promocji a środków brak dzisiaj to nie ja sprzedawałem
[x]
ASTRO -22,46% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.