• Wywiad z Prezesem Autor: ~timdim [83.3.54.*]
    14-12-2010 Wywiad z Prezesem Zarządu w TVN CNBC Biznes godz. 10:00 - "Dzień na rynkach"
    http://relacje-inwestorskie.helio.pl/kalendarium.html
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~www [83.26.199.*]
    Było HELIO nie ma HELIA - sprzedane...
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~anna [77.115.104.*]
    wielki blad ale wazne ze zarobiles :) gratulacje
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~szaman [85.211.43.*]
    Dzis kupilem sobie troszke papierka. Mam nadzieje ze da zarobic. Jesli tylko nie spadnie ponizej lini wsparcia na 25 zl to powinno byc dobrze. Troszke niepokoji mnie ta podaz, bo wyglada jak by ktos wiekszy wychodzil z papiera, ale sternik tez czuwa i pilnuje kursu.
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~RM [212.182.126.*]
    Jeden z lepszych papierów na giełdzie.

Myślę , że nie stracisz , tak jak ja nie straciłem.......................a spółkę posiadam już kilka lat. Niestety w międzyczasie musiałem sprzedawać i została mi część tego co miałem.
    Nawet w okresie bessy papier zachowywał się na tle rynku znakomicie.

Zdecydowanie papier do inwestycji długoterminowej,................... trzeba mieć cierpliwość kiedy praktycznie nie ma obrotu i miesiącami stoi w miejscu. W pewnym momencie nadrabia wszystko nad większością spółek.
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~anna [77.112.211.*]
    ja tez uważam ze piekny papier a firma naprawde super sie rozwija trzebac kupowac a nie czekac niebawem posypia sie ciekawe infa a pozatym najlepsze dwa kwartały właśnie trwaja Powiem jedno niebawem nastepnym poziom 30 zl sami zobaczcie zakres do gorne ograniczenia kanału wzrostowego!!!!!!!!
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~szaman [85.211.43.*]
    ten trzykrotny wzrost produkcji brzmi zachecajaco, do tego spoleczka powinna rosnac pod wyniki za 4q. Najwiekszy mankament to obroty, ciezko kupic lub sprzedac wiekszy pakiet nie zawyzajac lub zanizajac znacznie kursu, ale rowniez uwazam ze najlepszy moment helio ma wlasnie przed soba.
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~anna [77.115.5.*]
    Pan prezes jak zwykle bardzo powściągliwy i spokojny Myślę ze spokojnie w góre stopniowo zachowując piekny trend wzrostowy jak widać akcji tyle co na lekarstwo :) Pieknie pieknie
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~szaman [85.211.14.*]
    W przyszlym tygodniu testujemy wsparcie na 24 zeta, mam nadzieje ze nizej nie spadnie.
  • Jakość produktów mają kiepską Autor: ~ameryk@777 [89.229.50.*]
    daktyle są drogie i najgorszy gatunek , przypiomnę żę w Egipcie można kupiś kilo daktyli po 1$,które są zrsztą sprowadzane z Iraku,pistacje sprowadzane są niestety z Iranu , są podniesione cła na produkty irańskie, sprzedają bakalie kiepskiej jakośći
[x]
HELIO 0,36% 56,20 2026-05-14 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.