• NTT moim zdaniem wazny krok Autor: ~yalu [79.162.6.*]
    moim zdaniem wazny krok to dystrubucja w internecie i to wlasnie jest czynione i w tym przypadku tylko ten kanal zostal ntt do zagospodarowania ... sytuacja jest napieta jak baranie jaja i w koncu strzeli tylko nie wiem w ktora strone... podalbym linka do allegro i sklepu ale moder mnie kasuje bo to niby reklama ... wiec sami musicie poszukac ale potancjal w tym kanale dystrybucji jest bardzo duzy tylko to wykorzystac
  • Re: NTT moim zdaniem wazny krok Autor: ~mis malinowy [79.162.6.*]
    gruby sie ustawil a Ci mu sypia ludzie szanujcie swoje pieniadze ... nawet jak spadnie to zeby uzbierac te ok 50 k gruby by sie nameczyl troche a wWy mu sypiecie ... spadnie to spadnie trudno
  • Re: NTT moim zdaniem wazny krok Autor: ~mis malinowy [79.162.6.*]
    i wspylaiscie mu do koszyczka ja pie.... ludzie nawet sie wysilic nie musial ...
  • Re: NTT moim zdaniem wazny krok Autor: ~caro [83.26.33.*]

Na razie co najwyżej zapowiada się boczniak, więc niektórzy liczą, że przez najbliższy co najmniej miesiąc będą mogli gdzie indziej cos zarobic. Po ostatnich wynikach NTTS na tle rynku wypada słabo i trudno sie dziwic ze że kurs się obsuwa. Pasowałoby jakieś dobre info po walnym, może o poszerzeniu działalności
  • Re: NTT moim zdaniem wazny krok Autor: ~mis malinowy [91.94.187.*]
    no nie sa na razie ale przez ok 20 lat mieli zyski ntt to nie infinity ... takie mam wraznie bo kiedys tez bylem pewien czegos i teraz mam... o co mogliby poszerzyc dzialalnosc?
[x]
NTTSYSTEM -3,37% 10,05 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.