moim zdaniem wazny krok to dystrubucja w internecie i to wlasnie jest czynione i w tym przypadku tylko ten kanal zostal ntt do zagospodarowania ... sytuacja jest napieta jak baranie jaja i w koncu strzeli tylko nie wiem w ktora strone... podalbym linka do allegro i sklepu ale moder mnie kasuje bo to niby reklama ... wiec sami musicie poszukac ale potancjal w tym kanale dystrybucji jest bardzo duzy tylko to wykorzystac
gruby sie ustawil a Ci mu sypia ludzie szanujcie swoje pieniadze ... nawet jak spadnie to zeby uzbierac te ok 50 k gruby by sie nameczyl troche a wWy mu sypiecie ... spadnie to spadnie trudno
Na razie co najwyżej zapowiada się boczniak, więc niektórzy liczą, że przez najbliższy co najmniej miesiąc będą mogli gdzie indziej cos zarobic. Po ostatnich wynikach NTTS na tle rynku wypada słabo i trudno sie dziwic ze że kurs się obsuwa. Pasowałoby jakieś dobre info po walnym, może o poszerzeniu działalności
no nie sa na razie ale przez ok 20 lat mieli zyski ntt to nie infinity ... takie mam wraznie bo kiedys tez bylem pewien czegos i teraz mam... o co mogliby poszerzyc dzialalnosc?