• Muza 9 zyla Autor: ~jon [62.21.70.*]
    Sprzedałem to gów..o. Miały być wzrosty i jak zwykle nic z tego. Kompap cały czas wywala. Bawcie się sami jak zleci do 8zł
  • Re: Muza 9 zyla Autor: ~Zdydas [156.17.182.*]
    No to akurat niewłaściwy krok bo teraz lecimy w górę :)
  • Re: Muza 9 zyla Autor: ~III [195.212.29.*]
    ja bym powiedzial nawet ze to bardzo glupi krok :) bo wiadomo ze w razie czego od poziomu mniej wiecej 9 zł zazwyczaj sie odbija :) ale on pewnie jak teraz odbijemy w gore to kupi znow na gorce a jak przestanie rosnac to sprzeda na dolku
  • Re: Muza 9 zyla Autor: ~Marcin [88.220.125.*]
    Żebyś ty mógł zarobić ktoś w końcu musi popełniać błędy
    Gdyby nikt nie popełniał głupich błędów wszyscy byliby milionerami

Teraz tylko czekać i patrzeć kto będzie się cieszył ze swojej decyzji

On czy My
  • Re: Muza 9 zyla Autor: ~dampapx [94.40.117.*]
    Dnia 2010-12-09 o godz. 12:30 ~Marcin napisał(a):
    > Żebyś ty mógł zarobić ktoś w końcu musi popełniać błędy
    > Gdyby nikt nie popełniał głupich błędów wszyscy byliby
    > milionerami

Teraz tylko czekać i patrzeć kto będzie się
    > cieszył ze swojej decyzji

On czy My

Nieprawda wtedy nikt nie byłby milionerem albo ogólniej rzecz biorąc nikt nie byłyby bogaty. To tak jak z urodą nikt nie byłby piękny/brzydki gdyby nie obecność tych drugich i ich porównywanie z pierwszymi (psychologia) :)

Ktoś musi dawać kapitał aby inni mogli go pozyskiwać.

Trzeba wierzyć że ten cały burdel jest po to aby nas wystraszyć i dzieją się na muzie rzeczy które nawet filozofom się nie śniły. Bo tak niektórzy zwariują z nerwów na tej muzie lub w najlepszym przypadku sprzedadzą w dołku i zostaną dawcami kapitału :)
  • Re: Muza 9 zyla Autor: ~jon [62.21.39.*]
    No i jak panowie gdzie te wasze wzrosty, dampapx i zdydas miało się odbić od 9, wyśmialiście mnie, że to głupi pomysł sprzedając za tyle, a nie wspomnę o filozofii innych pseudo-inwestorów, że żeby jeden zarobił inny musi stracić. Pewnie wam teraz głupio :D
    Zdydas napisał, że źle zrobiłem sprzedając po 9 zeta, a sam to zrobić 2 tygodnie poźniej ze strata. Tak wiec sami widzicie, wszystko sie moze zdarzyć!
[x]
MUZA -0,55% 9,00 2026-07-01 12:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.