Na mnie to wrażenia nie zrobiło żadnego. Jeszcze 15 sesji skupu, a potem mam nadzieję że zacznę odrabiać spore straty. Na razie nic mnie nie wzrusza, żadne info, bo nie ma to wpływu na politykę utrzymywania niskiego kursu na potrzeby skupu akcji
Na walnych nie bywam - po co? i z czym do ludzi
Coś mi się wydaje ze Kowal ma już tylko ciut powyżej 10%- po tych cenach nikt juz nie sypie ale i nikt nie bierze. Hubert wprowadzony do RN może oznacza ze Kowal na wyższych partiach będzie już spokojniejszy :)
Kto to Kowal? Kowalski? Wg zwyklych obliczen skoro zglosil 1mln akcji to ma na pewno ponad 11% a co oznacza "wyższe partie i co ma z tym wspolnego jakis Hubert?
Hubert to syn Pawła. A co wspólnego może Paweł 11 % gość ( może ciut wyżej ile opylił wyżej do końca nie wiemy) poszedł na układ ja już nie sypie a wy mi syna do RN. Takie "Joint venture"
A to takie tam teorie spiskowe ob. Czapajewo. Podlaska natura.
Drodzy Państwo jak Katon Starszy powiadam Ceterum cenzeo......Cartaginem esse delendam. W tłumaczeniu na czasy współczesne Nieustannie powtarzam, skup musi się skończyć. Tylko wtedy możemy liczyć na poprawę bytu na PRD.