• sam tu jestem? Autor: ~leszka stary [194.140.255.*]
    j.w.
  • Re: sam tu jestem? Autor: ~xyz [81.190.141.*]
    Dnia 2010-12-07 o godz. 19:27 ~leszka stary napisał(a):
    > j.w.
    Nie. Ja jestem tu kilka lat. małe ff no i zn wysoki i rośnie, ale zainteresowanie małe. Mam nadzieję, że bank mega niedoszacowany. Trzeba czekać.
  • Re: sam tu jestem? Autor: ~leszka stary [85.222.104.*]
    No to we dwójkę raźniej :) korzystam z usług tego banku i myślę że z tego coś będzie. Dla mnie mega pozytyW jak na allegro piszą ;)
  • Re: sam tu jestem? Autor: ~xyz [46.186.58.*]
    Chyba jest szansa na duże wzrosty. Bank ma już ponad 200 oddziałów i to nie koniec rozwoju. Dokadnie 201. A Millenium ok. 400. To tak dla porównania. Może sprzedadzą jeszcze OFE? P/E jest śmiesznie małe przez wiele lat. Było jeszcze niedawno 6, a teraz ok. 10. Inne banki mają 2-3 razy wyższe. Perspektywa wzrostu ZN powoduje, że P/E spadnie do 6? Moje przekonanie jest takie, że bank powinien rosnąć w długim okresie. Poprawa wyniku netto powinna być okazją przy stałym kursie na zakupy. W najbliższym miesiącu zakładam istotny wzrost kursu.
  • Re: sam tu jestem? Autor: ~ere [78.88.22.*]
    ja tez zakladam ale niezly zjazd ha ha ha
  • Re: sam tu jestem? Autor: ~xyz [46.186.58.*]
    Zobaczymy po raporcie. Mniej emocji.
  • Re: sam tu jestem? Autor: ~r-zdobywca [83.9.131.*]
    Ja tu już jestem zarobiony. Przerzuciłem część na Procad, szykuje się tam wyraźne wybicie. Spółka jest mała także wystarczy zwiększenie obrotów i bez wyraźnego infa pójdzie w górę. Zapraszam do podziału łupów ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.140.255.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NORDEABP 0,00% 47,57 2014-04-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.