• Jutro MUZA na plusie Autor: ~III [195.212.29.*]
    Ja dziś dokupiłem MUZE za 9,50 i przewiduję na jutro kurs na północ
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~dampapx [94.40.117.*]
    To nie Ty też "przewidywałeś" w moim wątku że kompap już nie sypie ... yyy tak dobrze pamiętam to jednak Ty :)

Dnia 2010-12-03 o godz. 19:24 ~III napisał(a):
    > ale pierdolicie panowie... az zal sluchac.
    Dzisiaj nie bylo
    > zwaly, wy wielcy spece gieldowi. Dzialo sie to samo co od
    > trzech dni, wiekszy wzrost z rana pozniej uspokojenie az do
    > konca sesji. Dalsze wzrosty beda to wam gwarantuje

Tak na marginesie kiedy pisałem tamten post przeanalizowałem wcześniej wolumen od 2006 roku i wiedziałem co piszę... nierzadko robi się wolumeny z okolic debiutu sprzed 4 lat... i do tego to dziwne ogłaszanie pozbycia się akcji przez KOMPAP w ten sam, max następny dzień... nawet w sobotę rano... a potem krew się leje i ciiiiii...szaaaaaa
    Kiedyś też będziesz umiał właściwie oceniać sytuacje na giełdzie, ale na początku zawsze jest ciężko jak przy nauce pływania :)
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~III [62.50.199.*]
    mam juz spory staz:) ale czlowiek uczy sie cale zycie
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~Zdydas [188.122.8.*]
    Chłopie obyś się tym razem nie mylił, bo tutaj ludziska mają zamrożoną kasę na minusie i chcieliby chociaż jakiś drobne prezenty pod choinkę sprawić swoim bliskim :D:D
    Ugrzązłem na 10 zł, więc myślę, że jeszcze nie tak tragicznie i teraz czekam na górę ;)
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~III [62.50.199.*]
    ja tez mam akcje:) nawet dzis dokupilem. Aczkolwiek nie daje pokwitowania na moje przewidywania bo to jest jednak giełda, a muza to troche nieobliczalna potrafi byc;)
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Komunikaty daje Zarząd Muzy informowany przez Kompap który ma 4 dni od momentu zarejstrowania na rachunku a przecież jest D+3!! więc dostajemy informację o tym co wydarzyło się 7 DNI wcześniej!
    Więc jak w gazecie czytam ,że więcej od dzisiaj nie bedzie sypał prezio to komunikaty mogą się ukazać o sprzedaży po tej deklaracji i może tak być!-zresztą tak jest -widać to po załaczniku który Kompap przesyłał do Muzy!
    Kompap sprzedał ponad 500 000szt kto to kupił ?
    nie ma komunikatu o przekroczeniu 5% a to tylko ok. 155 000 akcji?
    czy to tylko "mali inwestorzy"??
    każdy niech odpowie sobie sam ! ja nie wierzę!
    Nadal liczę ,bedzie bum ale dopiero kiedy wielu zwątpi i odda po niskiej cenie!

• Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~re [193.111.147.*]
    Zgodnie z poniższym artykułem oraz wczorajszym komunikatem, ostatnim dniem sprzedawania akcji Muzy przez Kompap był 2 grudzień.

artykuł:
    http://www.parkiet.com/artykul/7,992665_Concordia-zapukala-do-akcjonariuszy-Muzy.html

komunikat:
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=239536&_DocID=449917&_Site=ESPI&_CheckSum=1852047009

– Począwszy od dziś, akcji Muzy via giełda sprzedawać już nie planuję. Zabezpieczyłem finansowanie ewentualnego przejęcia prywatyzowanych Olsztyńskich Zakładów Graficznych, zatem nie muszę szybko pozbywać się akcji Muzy – mówi szef Kompapu. – Sprzedam je, jeśli pojawi się okazja, czyli np. inwestor, który zaproponuje atrakcyjną cenę – dodaje. Wskazuje, że oznacza to cenę nie niższą niż średnia z ostatnich sześciu miesięcy (około 13,6 zł – red.). Lipka informuje też, że o planie wyjścia ze spółki poinformował zarząd Muzy.

Kompap zaangażowanie w wydawnictwie zmniejsza od czasu jego ostatniego NWZA, które odbyło się 22 października. Na sesjach giełdowych sprzedał już 450 tys. akcji (14 proc. głosów). Nie wiadomo, kto kupuje walory. W ciągu ostatnich dwóch tygodni z rąk do rąk przeszło aż 30 proc. kapitału Muzy, co odpowiada 25,3 proc. głosów na jej WZA. Wczoraj akcje wydawnictwa wyceniono na 9,45 zł, po 4,4-proc. wzroście kursu. Obroty wyniosły 1,4 mln zł. Po trzech kwartałach Muza miała 21,9 mln zł skonsolidowanych przychodów i 2,4 mln zł straty netto.
    PARKIET
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~Body1 [188.146.9.*]
    Panowie i Panie trochę wiary w siebie, to nie jet piątek tylko środek tygodnia
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~Zdydas [188.122.8.*]
    Jakieś małe ożywienie tylko trochę nieśmiało to wygląda - każdy się czai i czeka na rozwój dalszej sytuacji ;)
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~III [195.212.29.*]
    no zielono jest, ale rzeczywiscie niesmialo troche.
    troche wiary ! :D
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~re [193.111.147.*]
    Brak sypania przez Kompap i akcjonariuszy wierzących, że Kompap będzie sypał!
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: bunio5 [217.96.99.*]
    Ja kompapowi nie wierzę.
  • Re: Jutro MUZA na plusie Autor: ~III [195.212.29.*]
    jakby nie bylo pomijajac dzisiejszy brak entuzjazmu to powinnismy pojsc na polnoc
[x]
MUZA -1,66% 8,90 2026-07-01 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.