• rosnie na malych Autor: ~belzebub [85.193.194.*]
    spada na duzych.
    jeszcze nie skapowaliscie, o co chodzi?:))
  • Re: rosnie na malych Autor: ~mariusz zSiemianowic [80.52.155.*]
    a teraz dopiero skapowałem ,. Wczoraj sprzedawali aby mieć na debiut Stanuch ale że może się nie otworzyć to być może Ci którym szkoda czasu mogą wrócić na Air tym bardziej że obecnie jest taniej niż wczoraj wychodzili . No chyba że wstrzymają się do jutrzejszego debiutu . Jeżeli realizowaliby zyski z debiutów w piątek i wracali na Airmarket to może on się zamienić w Air Force One :) no chyba że wcześniej odpuszczą debiuty
  • Re: rosnie na malych Autor: ~Rychu [85.221.175.*]
    Nonsensy gada autor watku. AIR rosl na obrotach:
    89 tys. sztuk (18 XI), 70 tys. szt. (19 XI), 63 tys. szt. (26 XI). Wczoraj spadlo na obrocie 46 tys. sztuk tylko. Wartosc ma male znaczenia, liczy sie liczba akcji. Wczoraj sypaly leszcze.
  • Re: rosnie na malych Autor: ~pozdro [89.77.138.*]
    Dnia 2010-12-07 o godz. 11:08 ~Rychu napisał(a):
    > Nonsensy gada autor watku. AIR rosl na obrotach:
    89 tys.
    > sztuk (18 XI), 70 tys. szt. (19 XI), 63 tys. szt. (26 XI).
    > Wczoraj spadlo na obrocie 46 tys. sztuk tylko. Wartosc ma
    > male znaczenia, liczy sie liczba akcji. Wczoraj sypaly
    > leszcze.

zgadza się 10zł był psychologicznym oporem i każdy wiedział jak to się skończy ,dzisiaj można się zacząć z powrotem ustawiać
  • Re: rosnie na malych Autor: ~belzebub [85.193.194.*]
    Bylo sie smiac z belzebuba? Jak mowie, ze spada na duzych na dziennym to sie pocieszacie. To jest NC, tu sie gra, nie inwestuje. Z takim FF rozne cuda mozen robic, skoro 1000akcji mozna podbic cene waloru o 20% hehehe
    Musze zmienic zdanie odnosnie wzrostow; czyli ze teraz bedzie raczej dalej spadac. Po prostu tu nie bylo spekuly -za male obroty na szczycie wzglem ovrotow na pozatku wzrostow (patrzac na ilosc akcji). Sternik zrobil ladny wzrost, a teraz robi ladny zjazd. Dzisiejszy spad byl duzo wiekszy niz wczorajszy i spadajaca gwiazda na duzym obrocie, czyli jutro moze byc masakry ciag dalszy.
  • Re: rosnie na malych Autor: ~mariusz zSiemianowic [80.52.155.*]
    a ja tam myślę że jeżeli jutro będą duże spadki to fajnie bo znowu będzie można dokupić . Spekuła z giełdy nie wyjdzie i nie wejdzie w obligacje a która spółka jest tak łatwa do odpału jak AIR więc myślę że wyleszczymy papierek i dalej ostra jazda co to na taki ff około 150% wzrost ?
    Oby oby; ja wyskakiwalem dzis po srednio 8 z kawalkiem. Jak ladnie spadnie to odkupie.
  • Re: rosnie na malych Autor: ~mariusz zSiemianowic [84.10.190.*]
    ja bym tam dużych spadków nie przewidywał ktoś to jednak na bieżąco skupuje pewnie nie po to aby sprzedać taniej a skoro ktoś kupił w ciągu 2 dni 100 tyś akcji na wyższych poziomach to zostało jeszcze 50 tyś z czego około 30tyś zmieniło właściciela na podobnych poziomach w piątek i po około 25tyś w środę i czwartek . Więc wieszczony przez niektórych duży spadek przyjmę z dużym zadowoleniem przecież nie idę na giełdową emeryturę w tym tygodniu :). Jestem pewien że w niedługim czasie da solidnie zarobić ale proszę tego nie traktować jako naganiania bo to tylko zabawa w giełdę :)
    belzebub wykrakal.
    A ja tam mysle ze spekula zenila papiera za 7.50-10 zl, wiec napierw musza teraz bardzo mocno uwalic i na nowo pozbierac. Nie wiem czy na 5 zl sie zatrzyma, czy jeszcze nizej poleci; poczekam:)
  • Re: rosnie na malych Autor: ~king mafrundi [86.63.103.*]
    to ja z tobą rychu
    Belzebub zajrzal po przewrie na wasza perle. No coz. Masakrycznie to wyglada. Ci, co mysleli, ze tut bedzie 50zl sa niezle umocznei. W spolke, ktora jest na razie niewiele warta. Kazdy ma swoja glowe, ale tak to jest jka sie wierzy naganiaczom. Mowilem dawno temu: rosnie na malych, spada na duzych obrotach. Wklepcie to do swoich glowek, zeby pozniej nie plakac. Wsiadac na spolke jak jest start trendu wzrostowego, a nie ladowac sie na chama, bo jakis wieprz napisla na forum,z e rakieta i tylko up.
[x]
MOLIERA2 -0,63% 0,08 2026-05-14 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.