• Piękny pakiecik Autor: ~slift [83.29.170.*]
    http://www.gpw.pl/kursy_transakcje_pakietowe

Czyżby znów było czym sypać :-(
  • Re: Piękny pakiecik Autor: ~US [77.254.11.*]
    Witaj slift. Z tego co widzę na to się zapowiada.Rynek będzie grał pewnikiem pod Hiszpanię, a jeżeli ten problem się rozwiąże to znajdą sobie inny pretekst, byleby uwalić indeksy. Pytanie brzmi tylko o ile. Poniżej 4 Impex raczej nie spadnie, a jeśli nawet to na krótko. Właściwe wzrosty mogą zacząć się w lutym, marcu. Zdyskontują w 2 miesiące cały rok tak jak w tym i znowu będzie kiszonka na kilka miechów. Tak to przynajmniej widzę. Co powiesz na ten scenariusz wydarzeń? Pozdro
  • Re: Piękny pakiecik Autor: ~slift [149.156.141.*]
    No cóż. Nie patrząc na szeroki rynek to każde większe pakieciki na IPX kończyły się sypaniem ostatnio. A jest tego sporo (6500k) Mam nadzieję że teraz tak nie będzie bo sam przecież siedzę na walorze. Od poprzedniego wybicia ładnie się konsoliduje w ok 4.4 -4,5 i może coś z tego wyjdzie. Ale czy teraz czy w nowym roku trudno spekulować.

A na szerokim to można ostatnio grać bardzo przyjemnie. Od kłopotów strefy Euro do nowych szczytów. I tak w kółko. W USA nowy pakiet drukowania dolara już w drodze także można grać.

A co do Hiszpanii -Portugalii to myślę że rajdu nie odpuszczą i jak coś to efekt Stycznia może być ciekawy. Ale to takie moje subiektywne odczucia. I kto wie czy IPX nie ruszy dopiero wtedy?? (pytanie z jakich poziomów)

Pozdrawiam
  • kompletnie się z wami nie zgadzam ani co do Autor: tuhajbej [95.41.134.*]
    szerokiego ani co do IPX, właśnie od kilku sesji skupuje sobie papier po 500akcji czy też po 1k ponieważ zarówno przed szerokim jak i przed IPX szykują się nowe szczyty, grani pod Hiszpanie zacznie się od połowy stycznia, trochę za szybko wyprzedzacie fakty
  • Re: kompletnie się z wami nie zgadzam ani co do Autor: ~slift [77.236.6.*]
    Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że zabawa na szerokim jest przednia. Kłopoty euro a potem nowe szczyty i robi się to powoli rutyna.

A IPX się konsoliduje i co z tego będzie zobaczymy.
  • Re: kompletnie się z wami nie zgadzam ani co do Autor: tuhajbej [95.41.134.*]
    miałem na myśli post US piszący o uwalaniu indeksów pod Hiszpanię, więc nie wiem po co te nerwy, co do IPX jestem wręcz pewny iż to typowa konsolidacja przed wybiciem i to dużo trwalszym niż poprzednim
  • Re: kompletnie się z wami nie zgadzam ani co do Autor: tuhajbej [95.41.134.*]
    a moja pewność wynika z miesięcznego, listopad naruszył 23,6 fibo więc grudzień go przebije i droga wolna
  • Re: kompletnie się z wami nie zgadzam ani co do Autor: ~slift [77.236.6.*]
    A kto tu się denerwuje? Ja nie. Po prostu zwykły post który chciałem sprostować i tyle.

Pozdrawiam
  • Re: Piękny pakiecik Autor: ~Maciej [79.188.73.*]
    Tak niestety to ostatnio wygląda, ktoś za żadne skarby nie chce uwolnić kursu- patrząc po ile lata KGHM Impex już powinien dawno po 10 zł chodzić, no ale wciaż pali się czerwone światło...
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.