Widzę, że jeszcze nikt nie widział i dlatego sprzedajecie znowu za darmo.
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 79/2010
data dodania 2010-12-06 14:54:12
spółka HEFAL SERWIS SPÓŁKA AKCYJNA
Zawarcie istotnej umowy - uzupełnienie Raportu Bieżącego nr 67/2010
Zarząd Spółki Hefal Serwis S.A. informuje, że w dniu 06 grudnia 2010 roku podpisał umowę z Gminą Miejską Biała Podlaska, której przedmiotem jest "zakup, dostawa i montaż sezonowego, przenośnego lodowiska o wymiarach 17,5 m x 30,0 m przy zastosowaniu agregatu chłodniczego zasilanego elektrycznie".
Wartość umowy wynosi: 423.601,08 brutto.
Termin zakończenia robót nastąpi nie później niż 1 (jeden) miesiąc licząc od dnia protokolarnego przekazania terenu robót.
Podstawa prawna:
§ 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
Osoby reprezentujące spółkę:
ALEKSANDER CIEŚLAR - PREZES ZARZĄDU
PIOTR RYBICKI - WICEPREZES ZARZĄDU DS. FINANSOWYCH
naprawde cieszę się że mam tu fajny pakiecik dawno nie miałem tak normalnej fajnie rozwijającej się firmy HEFAL.Powiedzmy sobie otwarcie tu prędze czy później szykują się 200 lub 300% na Pn.Życzę wszystkim posiadaczom tego papieru wytrwałości i niepodejmowania przedszkolnych decyzji w tak dobrze zapowiadającej się spółeczce.Tak wiem zaraz napiszą ci co się jej pozbyli ze stratą lub z małym zyskiem że spółka do bani.Znam nas rodaków zawiść Polska nie zna granic.Powodzenia.Przypomne się po 5 zł.
no ciekawe bo w sumie prezes dalej prowadzi taka dzialalnosc..
http://www.hefalserwis.pl/Spolka/Wladze-spolki/Zarzad/Prezes-Zarzadu---Aleksander-Cieslar