wypiowiedzi jakie sie znajduja na tym forum sa miernej jakosci ...a wypowiedzi niektorych pseudo analitykow ktorzy maja kupione akcji za 50 zl sa juz poprostu tragiczne radze wam nieczytac tego forum a poprostu trzymac akcje i i o nich zapomniec przymajmniej na jakis czas :) pozdr
(powyższy tekst piszącego stanowi wyraz jego osobistych opinii i nie powinien byc traktowany jako rekomendacja kupna bądz sprzedazy papierów wartościowych).
Pizdło facetowi w dekiel i tyle. To samo miał Mecha przy 0,06. On usilnie namawiał mnie żebym czekał na 0,04. Mecha życzę powodzenia w inwestycjach. ron.
Dnia 2010-12-06 o godz. 16:01 endriu prawdziwy napisał(a):
> O KIM MÓWISZ ?
Wybacz iż pozwolę sobie rzec słówko o naszym nieodżałowanej pamięci gega super mega giga Mecha i coś tam. Oni są wspaniali . Niech żyje Mecha i jego przygłupiasta banda. VIV-at.
Dnia 2010-12-06 o godz. 15:53 ~ron napisał(a):
> Pizdło facetowi w dekiel i tyle. To samo miał Mecha przy
> 0,06. On usilnie namawiał mnie żebym czekał na 0,04. Mecha
> życzę powodzenia w inwestycjach. ron.
Jeżeli to do mnie Ron to wyczuj ironię !!!.
Twierdzę że po 10 groszy już się nie sprzeda . Niedługo tylko powyżej !!!
A co do lepszych spółek , już tylu naganiało na prześwietne - nie będę wymieniał.
Ludzie poprzenosili się i w 80% potracili.
Dnia 2010-12-06 o godz. 11:39 ~hahhaq napisał(a):
> wypiowiedzi jakie sie znajduja na tym forum sa miernej
> jakosci ...a wypowiedzi niektorych pseudo analitykow ktorzy
> maja kupione akcji za 50 zl sa juz poprostu tragiczne radze
> wam nieczytac tego forum a poprostu trzymac akcje i i o
> nich zapomniec przymajmniej na jakis czas :) pozdr
> (powyższy tekst piszącego stanowi wyraz jego osobistych
> opinii i nie powinien byc traktowany jako rekomendacja
> kupna bądz sprzedazy papierów wartościowych).
I wlasnie ktorych z tych pseudo inwestorow probuje zwalic kurs sprzedajac 10 akcji po 0,9 psujac wykres ..... brak slow
444 nie odpowiedziałeś na bajecznie proste pytanie a mianowicie, jaki to przypadek sprawił że stałeś się posiadaczem ponad 4 mln akcji Virtual Vision S.A.?
doktorku - znachorku, jesteś aż tak głupi czy aż tak leniwy ? prześledź wątki na których o to pytałeś to poznasz odpowiedź - trzeci raz nie będę odpowiadać
nie zrozumiałeś mojej aluzji... następnym razem będe bardziej czytelny, bezpośredni i zrozumiały... ps. obserwuj indeks ale nie oczekuj z mojej strony dodatkowych pomocy interpretacyjnych.