koniec będzie jak ogłoszą bankructwo...jeszcze mają ponad 3mln akcji do wypchania - przecież to jest ponad 2mln zł. do uratowania....każdy ratuje się jak może nawet Niebrzydowski..
Dnia 2010-12-03 o godz. 19:37 ~pshemo napisał(a):
> koniec będzie jak ogłoszą bankructwo...jeszcze mają ponad
> 3mln akcji do wypchania - przecież to jest ponad 2mln zł.
> do uratowania....każdy ratuje się jak może nawet
> Niebrzydowski..
Mn ------------ chce kosiorka i lenartowicza puścić boso po śniegu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
obiecał im 10 zł za akcje ..................ale będzie 10 groszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kosiorek już zerwał ze złodziejem.............teraz pora na lenartowicza..............
TRACĄ PŁYNNOŚĆ -------------- NIE MAJĄ KASY NA PENSJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lenertowicz sam puszczał siebie w skarpetach mając milagrosa, a kosiorek sam puszczał siebie majac stormm... do tego i kosior i pani lenertowicz zasiadali we władzach spółki w której źle się działo, więc to oni puszczali nas wszystkich w skarpetach, ja mam nadzieje ze ktoś się interesuje tą spółką, i będzie też chciał zrobic czystki we władzach...
a czy sam MN dla siebie szykuje bata...nkie wierze.... za cwany i za dużo ma kumpli... ja myśle że po nowym roku znowu będziemy kołysani na 1,4-1,8 a co potem zobaczymy