• O co chodzi!? Autor: ~dampapx [94.40.117.*]
    www.parkiet.com/artykul/992665_Concordia-zapukala-do-akcjonariuszy-Muzy.html

Przeczytajcie to jeszcze raz...ale dokładnie :(

1. Kto jest źródłem tej rewelacji?
    -Oczywiście Pan Lipka (kompap) a reszta nic nie wie...

2. Kompap mówi że już na pewno nie będzie sypał...

3. Dziś notujemy rekordowy wolumen i obrót !! Przypadek ?

Na to wychodzi że ten skur...syn lipka podbił cenę żeby móc nadal bezkarnie walić w rynek po cenie większej niż 10 zł czyli bez straty !!

Powiedzcie mi że mam paranoje i wytłumaczcie mi co dziś innego się stało... będę wam wdzięczny za ukojenie zszarpanych nerwów :)

• Re: O co chodzi!? Autor: ~bagno [89.206.32.*]
    tez to zauwazyłam dojechali do 10.94 jak ostatno brali pakiety i zwała zal tez ze nie pchnełam po 10.8 bez straty a to ze opchał to sie przekonamy za kilka dni ale mi to tak wyglada to tylko moje zdanie nie sugeruj sie tym
  • Re: O co chodzi!? Autor: ~III [62.50.193.*]
    ale pierdolicie panowie... az zal sluchac.
    Dzisiaj nie bylo zwaly, wy wielcy spece gieldowi. Dzialo sie to samo co od trzech dni, wiekszy wzrost z rana pozniej uspokojenie az do konca sesji. Dalsze wzrosty beda to wam gwarantuje
  • Re: O co chodzi!? Autor: ~Muzyk [91.199.250.*]
    Też mi się tak wydaje . Zwłaszcza (i to moim zdaniem najważniejsze), że nie było za bardzo chętnych na sprzedaż!
    Pozdrawiam i miłego weekend`u
  • Re: O co chodzi!? Autor: ~dampapx [94.40.117.*]
    Dzięki poczułem się już lepiej :)
    Ale trzymam Was za słowo ;p
  • Re: O co chodzi!? Autor: ~III [62.50.193.*]
    wiesz co za słowo nie trzymaj bo kazdy podejmuje wlasne decyzje za ktore jest odpowiedzialny. Ja tylko mowie o swoich o tym co mysle.
  • Re: O co chodzi!? Autor: ~xxx [77.254.209.*]
    oj panowie ja dziśiaj dwa razy zarabiałem na walorku ....
  • Re: O co chodzi!? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Potwierdzam bładzisz !
    A zobacz co mówi prezes Muzy w Parkiecie!;
    http://www.parkiet.com/artykul/7,993218.html
    Kompap wywalił i więcej nie wywala aczkolwiek powinny być jeszcze komunikaty z wcześniejszych kilku dni -chyba ,że moje obliczenia są mylne -zobaczymy do środy.
    Bluzgasz na Lipką a gość jednak po 2 latach dopioł swego i kupił Ozgraf od Skarbu
    Za to należą się słowa uznania Oficjalne podpisanie pewnie w krótce ale po parafowaniu nic sie nie powinno wydarzyć!
    Kompap bez akwizycji nie istnieje !
    Zebrał z emisji w 2008 roku troche grosz a i doniósł go do akwizycji !
    Jeśli do tej pory się nie rozwaliło to teraz jestem dużo bardzie optymistyczny i prognozuję 10 -12 na koniec roku!
    Ponieważ komap+ ozgraf razem minimum 58 mln przychodu i oceniam 4 mln zysku!
    z małym kredytem aa i jeszcze....
    jak kompap był przejmowany to miał w 2006 -7mln strat a po przejęciu w pierwszym roku 4,5 mln zł zysku netto i tu może wystąpić taki efekt -czystki w spólcce państwowej-wyprzedaż majątku
    NP. zobacz jaką mają siedzibę i w jakim miejscu!!
    link;http://www.ozgraf.com.pl/
[x]
MUZA -0,53% 9,35 2026-04-15 10:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.