• AIR - cel 40 zl Autor: ~huhu [94.254.218.*]
    moze w 4 sesje?
  • Re: AIR - cel 40 zl Autor: ~adss [82.115.65.*]
    jak juz naganiasz to podaj jakies argumenty bo ja knarazie to spolka juz przewartowsciowana (wydmuszka) pomimo infa w ktorym nie wiele mowi...jedyne co to malo akcji w obrocie i drobni sie ubieraja nawazajem ktory ktorego ubierze jak najwyzej a potem po sypniecie na lewo i czekani jak leszcz sypnie ubrany na gorce bo na K w zleceniech brak chetnych na kupno......oddalem akcje po 9 xx z wzgledu na jej przewartosciowanie - lot balonem zakonczylem
    na wykresie walor jest juz przegrzany na waksznikach wiec niedlugo rozpoczna sie skoski kto pierwszy ten lepszy.....spolka ma c/wk z kosmosu przychody w spolce jak w warzywniaku....o zyskach nie ma mowy wiec sie pytam jesli juz wymyslasz ceny z kosmosu podaj jakas argumentacje dla czego akcje warte 3 zl ma ktos po 40 zl kupowac :) zapewne dzis kupiles lub naganiasz bo szukasz glupszego by kupil od ciebie to cie pociesze ze jest szansa jeszcze na jedno podbicie na ktory zostanie zrobiona dystrybucja ja swoj cel osiagnalem i podziekowalem i sie pytam czemu te akcje maja kosztoac 40 zl ????? tylko bez zadnych leszczowych tekstow i wymyslania jakis fikcyjnych historyjek....

• Re: AIR - cel 40 zl Autor: ~huhu [46.112.27.*]
    argumenty na gieldzie przy takich spolkach? argument na teraz jest taki ze nic nie jest tak siolnie grane jak ta spolka. moze byc powtorka z Assetusa ale nie musi...
  • Re: AIR - cel 40 zl Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.232.*]
    adss jesli sprzedales to sie nie denerwuj i patrz jak lecimy.
  • Re: AIR - cel 40 zl Autor: ~pan Pikuś [77.115.130.*]
    lepiej wsiadać niż później walić głowa w mur, jak tem gość z reklamy Och.. Ach, a mogłem wygrać milion, perspektywy są, akcji coraz mniej, a co który sobie uświadomi potencjał, to rośnie
  • Re: AIR - cel 40 zl Autor: ~fakt [89.77.138.*]
    Dnia 2010-12-03 o godz. 20:50 ~pan Pikuś napisał(a):
    > lepiej wsiadać niż później walić głowa w mur, jak tem gość
    > z reklamy Och.. Ach, a mogłem wygrać milion, perspektywy
    > są, akcji coraz mniej, a co który sobie uświadomi
    > potencjał, to rośnie

na zyski przyjdzie czas ,kupujemy przyszłość na giełdzie
[x]
MOLIERA2 -1,18% 0,08 2025-11-19 10:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe