• PERMEDIA Startuje - uwaga!! Autor: ~starter [193.106.246.*]
    powiem krótko START RAKIETO!!
  • Re: PERMEDIA Startuje - uwaga!! Autor: ~pytek [83.10.235.*]
    .....Kiedy? Może jutro?
  • Re: PERMEDIA Startuje - uwaga!! Autor: ~rdc. [84.201.217.*]
    Dnia 2010-12-03 o godz. 14:58 ~starter napisał(a):
    > powiem krótko START RAKIETO!!
    W jakim kierunku? Północ czy południe.
  • Re: PERMEDIA Startuje - uwaga!! Autor: ~swiezak27 [83.24.172.*]
    Niesamowita kiszonka..nieunikniona podróż w okolice 12-13 wydaje sie juz jedynie kwestią czasu..dziwie sie tak wielu cierpliwych i pazernych spodziewa sie nie wiadomo czego???zamiast zarabiac gdzie indziej...wkrótce bardzo mało optymistyczne info:)wtedy zacznie sie jazda w dół:).. przypomne wkrótce posta...pzdr!
  • Re: PERMEDIA Startuje - uwaga!! Autor: ~świeżutki [83.10.210.*]
    ....Dawac te reszte akcji, bo świeżak się niecierpliwi!
  • Re: PERMEDIA Startuje - uwaga!! Autor: ~marcin [89.73.39.*]
    Normalnie kolegi Świeżaka nie poznaję ;) - albo ktoś się podszył, albo miał już faktycznie dość i sprzedał, a chciałby żeby rynek potwierdził słuszność jego decyzji, albo faktycznie coś się domyśla, mimo że nie jest insiderem. Moim zdaniem sytuacja techniczna na ten moment jest niejasna, ale na każdym kroku widać jak mocnym wsparciem są okolice 15zł. A przy okazji - Calatravę też kupowałem przy niejasnych sygnałach AT (a nawet spadkowych) ze względu na przekonanie co do wartości biznesu i realną, widoczną restrukturyzację spółki.
  • Re: PERMEDIA Startuje - uwaga!! Autor: ~swiezak27 [95.49.40.*]
    Nie nikt sie za mnie nie podszywa i wcale nie naganiam spadamy na 12-13 powtarzam..a widzisz dobrze Ci Marcin radziłem wyrzucic jak było powyzej 16:)
    Hej Świeżak, no cóż jak mówią tylko krowa nie zmienia poglądów ;) ale przy PMD się akurat uparłem... jak to mówią, stracisz na dziennym to deklarujesz się jako ynwestor długoterminowy. Ale rosną mi Elstar i Trawa, więc jakoś to będzie - nie mam ciśnienia żeby PMD szybko sprzedawać. Pozdrawiam.
    PS. Myślisz że w spółce coś się złego dzieje?
    Elstar wywalony, uff udało się jeszcze w okolicach 4,6, zastanawiam się czy tam wracać czy szukać czegoś nowego :)
[x]
PERMEDIA -1,79% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.