Zobaczymy... Dziadostwo bo spada? Śmieszne i za proste. Byle zlecenie zwala kurs o kilka procent. Może jeszcze być ciekawie. Ja tam trzymam - nie zbiednieję ja spadnie, a wzrosty tutaj są błyskawiczne. pozdr.
Dnia 2010-12-03 o godz. 11:06 ~Kiwi napisał(a):
> Zobaczymy... Dziadostwo bo spada? Śmieszne i za proste.
> Byle zlecenie zwala kurs o kilka procent. Może jeszcze być
> ciekawie. Ja tam trzymam - nie zbiednieję ja spadnie, a
> wzrosty tutaj są błyskawiczne. pozdro.
Masz racje ja tez trzymam tylko czasami to ludzi denerwuje i na byle zleceniu spada bo nerwus nie wytrzyma .pozdro
witam Kolegów moim zdaniem dzisiaj nic wielkiego się nie wydaży.powolne odbieranie od niecierpliwy choć i tych jakoś nie widać przyszły tydzień powinien dać nam zadowolenie.
Może nie 60% od razu. Może nie dziś. Ale perspektywy są spore.
Obecny obrót wygląda na zabawę. Po 1300 na kupnie i sprzedaży jednocześnie. Transakcje 1 szt na zmianę kursu.... Obroty coraz mniejsze.
Trzeba spokojnie poczekać (przeczekać). Rosnie szybko, więc jak już ruszy... Spadać nie ma za bardzo gdzie, choc oczywiście z tym FF ruchy pod sprzedaż od lękliwych mogą jeszcze być teoretycznie spore.
Spółka ta wybitnie pod spekulację. jesli do tego dodać zysk podstawy do wzrostu - pomijając niepomijalny FF - nadal od debiutu spore.
pozdr.
wystarczy przeczekac az temu dziadowi zabiora akcje. a o tych kretynach bawiacych sie jedna akcja to szkoda wogole mowic. troche sie zdziwia jak zobacza ile stracili na prowizji.