• DZIAD Autor: zyga51 [89.74.179.*]
    Dziadostwo to przy pierwszym podbiciu trzeba sprzedawac
  • Re: DZIAD Autor: ~Kiwi [212.75.100.*]
    Zobaczymy... Dziadostwo bo spada? Śmieszne i za proste. Byle zlecenie zwala kurs o kilka procent. Może jeszcze być ciekawie. Ja tam trzymam - nie zbiednieję ja spadnie, a wzrosty tutaj są błyskawiczne. pozdr.
  • Re: DZIAD Autor: zyga51 [89.74.179.*]
    Dnia 2010-12-03 o godz. 11:06 ~Kiwi napisał(a):
    > Zobaczymy... Dziadostwo bo spada? Śmieszne i za proste.
    > Byle zlecenie zwala kurs o kilka procent. Może jeszcze być
    > ciekawie. Ja tam trzymam - nie zbiednieję ja spadnie, a
    > wzrosty tutaj są błyskawiczne. pozdro.

Masz racje ja tez trzymam tylko czasami to ludzi denerwuje i na byle zleceniu spada bo nerwus nie wytrzyma .pozdro
  • Re: DZIAD Autor: ~xxx [217.97.212.*]
    witam Kolegów moim zdaniem dzisiaj nic wielkiego się nie wydaży.powolne odbieranie od niecierpliwy choć i tych jakoś nie widać przyszły tydzień powinien dać nam zadowolenie.
  • Re: DZIAD Autor: ~molesta [156.17.16.*]
    haha pan z 1szt. wciaz aktywny tylko ktos odsloni i wali ta jedna sztuką:) to juz komiczne, ale gosc jest skuteczny w tym zaniżaniu
  • Re: DZIAD Autor: ~maxx [178.235.2.*]
    dobra jezeli uklepalismy juz dolek, to chyba czas by rakieta wystartowala jak poprzednim razem a moze lepiej +60%?
  • Re: DZIAD Autor: ~123 [80.48.10.*]
    Może nie 60% od razu. Może nie dziś. Ale perspektywy są spore.
    Obecny obrót wygląda na zabawę. Po 1300 na kupnie i sprzedaży jednocześnie. Transakcje 1 szt na zmianę kursu.... Obroty coraz mniejsze.
    Trzeba spokojnie poczekać (przeczekać). Rosnie szybko, więc jak już ruszy... Spadać nie ma za bardzo gdzie, choc oczywiście z tym FF ruchy pod sprzedaż od lękliwych mogą jeszcze być teoretycznie spore.
    Spółka ta wybitnie pod spekulację. jesli do tego dodać zysk podstawy do wzrostu - pomijając niepomijalny FF - nadal od debiutu spore.
    pozdr.
    ;)
    Spekuła się nieźle bawi. Mam wrażenie, że chyba juz niedługo odbijemy sporo do góry, choć oczywiście zabawa może jeszcze troche potrwać.
  • Re: DZIAD Autor: ~maxx [178.235.2.*]
    wystarczy przeczekac az temu dziadowi zabiora akcje. a o tych kretynach bawiacych sie jedna akcja to szkoda wogole mowic. troche sie zdziwia jak zobacza ile stracili na prowizji.
  • Re: DZIAD Autor: elevenbit [178.73.48.*]
    moze dzisiaj?
  • Re: DZIAD Autor: ~molesta [156.17.16.*]
    byloby naprawde fajnie , ale jakos malo prawdopodobne
    Tutaj niewiele trzeba do wygenerowania na "krótkich czasówkach" sygnału kupna. A daleko nie jesteśmy. Cierpliwości.
[x]
ABAK -1,89% 5,20 2026-05-08 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.