obecnie mamy do czynienia wg mnie z mieszanka emocji i wywalonych lewarow co moze skutkowac obecnie kazdym scenariuszem-)
co do sytuacji w firmie to jest o wiele lepsza niz dwa miesice temu i obecny kurs w zadnym stopniu nie odzwierciedla kondycji firmy JAGO Sa
Wiesławie Jarząbek ,czemu z ciebie taki GŁĄBEK???
Czemu kupiłeś śmiecia,który zmieniŁ cię w ciecia???
Jak będziesz tak dalej naganiał,to inwestorzy cię porwą i wrzucą w kanał,
Morał tej bajki jest taki: NIE NAGANIAJCIE CHŁOPAKI!!!
te 9999 jak to szlo ,, daj spokoj z wartoscia ksiegowa zobacz ile maja zobowiazan"
po takim tekscie masz czelnosc pisac burku o wynikach i je komentowac-)))))))zlote usta wall street journal za caly 2010 masz juz klepniete-))))
kolego widze ze nie masz najmniejszego pojecia wiec prosze sie nie kompromituj-)
jago jest firma handlowa wiec porownaj ich zobowiazania z innymi firmami handlowymi-)
i nie pisz wiecej o czym czego nie rozumiesz bardzo prosze
tu dla ciebie geniuszu jak sie ma wartosc ksiegowa do zobowiazan-)))))
Wzory analityka: Wartość księgowa przedsiębiorstwa (WK)
Wartość przedsiębiorstwa możesz wyznaczyć na przykład tzw. metodą wartości księgowej - inaczej nazywaną metodą aktywów netto. Możesz to przedstawić za pomocą następującego wzoru: WK = A - D
gdzie:
WK - wartość księgowa przedsiębiorstwa,
A - bilansowa wartość aktywów przedsiębiorstwa,
D - bilansowa wartość kapitału obcego (zobowiązań ogółem).
te 9999 jak to szlo ,, daj spokoj z wartoscia ksiegowa zobacz ile maja zobowiazan"
po takim tekscie masz czelnosc pisac burku o wynikach i je komentowac-)))))))zlote usta wall street journal za caly 2010 masz juz klepniete-))))
9999 a wpadles na to ze w spolce handlowej zobowiazania moga wynikac z odroczonego terminu platnosci !!! gdyby nie bylo towaru na te kwote zobowiazan to wartosc ksiegowa by byla ujemna
ale to chyba dla ciebie za trudne a napisalem bo juz mi sie ciebie zal zrobilo -)
czy ktoś pytał rzecznika prasowego Jago
kiedy wydadzą jakiś komunikat ( oprócz tych o zbywaniu akcji ) dla rynku i inwestorów
o powodzie pozbywania się przez zarząd własnych akcji?