• Akumulacja Autor: ~Myślący [79.184.110.*]
    Proponuję dobierać stopniowo Moj-a po 500-1000 sztuk. Dzięki za wsparcie na fiksingu. Wspólnie możemy wiele.
  • Re: Akumulacja Autor: ~ZNAWCA PRAWDY [83.71.137.*]
    BUAHAHAHAHA, WYSTAWILI BATONIK PO LEWEJ I MYŚLĄ, ŻE GŁUPCY BĘDĄ BRALI Z PRAWEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO TRZEBA KUPOWAĆ, ABY KURS WZRASTAŁ, A NIE UDAWAĆ I NAGANIAĆ NA ŚMIECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Akumulacja Autor: ~icm [83.30.182.*]
    ta spółka jak zaczyna rosnąć ..............
  • Re: Akumulacja Autor: ~kk [79.185.176.*]
    Znawca ?? A ty w której drużynie grasz ?Boicie si e akcji może zbraknąć do trzymania kursu. ?Niestety wtopili, a odkupić nie ma szans.Robią to za długo i wszyscy wiedzą.Dzisiejszy dzień pokazał,słabo przędą?Za mocno skakali z zleceniami ??
  • Re: Akumulacja Autor: ~kk [79.185.176.*]
    Myślący ?? Przecież na fixingu nikt nie zawiązał ? Dzisiaj miałem chęć szarpnąć,ale odpuściłem bo chciałem popatrzeć jak oni zleceniami będą żonglować. Niech jeszcze potrzymają kurs to warto dobierać.Oni za dużo tutaj nie podskoczą. Zdołować kursu za bardzo nie mają szans,bo zostaną szybko skontrowani. Niech trzymają jak najdłużej kurs między 2,5 i 2,95 .!!!! ::))).
  • Re: Akumulacja Autor: ~myślący [79.184.123.*]
    Nie chodziło mi o dzisiaj, tylko o poprzednie dni. Pozdrawiam
  • Re: Akumulacja Autor: ~ZNAWCA PRAWDY [83.71.137.*]
    O CZYM TY PISZESZ? TUTAJ NIE MA POPYTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBROTY W WARZYWNIAKU SĄ WIĘKSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAK KTOŚ POŁOŻY 5TYS AKCJI, KURS SPDNIE PONIEJ 2 PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRZEBA BYŁO SPRZEDAWAĆ POWYŻEJ 3 PLN, A NIE NABYWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Re: Akumulacja Autor: ~was [94.42.88.*]
    czy mozna juz brac?
  • Re: Akumulacja Autor: ~kk [79.185.171.*]
    Brać to można bez ryzyka,ale trzeba mieć kasę.Spólka całkowicie zdołowana przez manipulatorów.Trzymają na chama w trendzie bocznym i szlifują psychikę drobnicy. Nawet prezes ,w którejś wypowiedzi powiedział to cena "spekulacyjna"
  • Re: Akumulacja Autor: ucofb [87.96.60.*]
    http://www.pb.pl/a/2010/11/29/31_akcji_z_GPW_do_inwestowania_w_wartosc

Jestem zupełnie początkującym inwestorem. Przesyłam artykuł, jedyny w którym jest coś w miare ciekawego moim zdaniem napisane.

Zaczynam analizować poszczególne spółki:

lena, fasing, moj, ergis, krakchemia, bipromet, tup, rafamet, zetkama, nowagala z azotami to już się spóźniłem poczekam na dużą korektę (o ile będzie). Co sądzicie o tych spółeczkach?

Na pewno jednak zainwestuje w petrolek i bioton (dzisiaj jak się ładnie odbił) ! :))
[x]
MOJ 0,00% 1,70 2026-04-29 12:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.