Widać powolne zbieranie papierka od wystraszonych.Po stronie kupna troszeczke i jak cos wpadnie to co chwilke dokładają.Do walnego jeszcze mają troche czasu żeby zebrać.
tym gorzej dla wsparcia... jak padnie "mocne wsparcie" to wiadomo co się dzieje - im mocniejsze tym większa zwała., bo na zmianę trendu na razie nie ma co liczyć.
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 21/2010
data dodania 2010-12-06 12:14:39
spółka ARTEFE SPÓŁKA AKCYJNA
Informacja Spółki
Spółka Artefe S.A. niniejszym informuje, że z dniem 06.12.2010 roku Pan Leszek Ruchwa - Prezes Zarządu powrócił do pełnienia obowiązków Członka Zarządu.
Równocześnie Leszek Ruchwa, jako Prezes Zarządu potwierdza, iż jego zatrzymanie nie miało żadnego związku z działalnością Spółki ARTEFE S.A. i dotyczyło osobistej działalności z 2008 roku. Środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztu został przez Prokuraturę uchylony, a wszelkie kwestie dotyczące postawionych zarzutów, zostały wyjaśnione.
Podstawa Prawna: : § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Cicho na forum sie zrobiło już chyba mało kto został z papierkiem.Dzisiaj ponownie ktoś wessał wszystko po 8 groszy.Ktoś spokojnie sobie zbiera.Zobaczymy co z tego będzie.
sam złapałem dzisiaj trochę po 8, ale gość po mnie wciągną resztę.
Za to mogę się pochwalić, że te parę sztuk po 9 tez ja wciągnąłem bo nudzi mnie już ta 8 :)
może jutro 10 zobaczymy :)
Doświadczenie uczy ,że za tanio nie należy kupować akcji ,bo ledwo urośnie to człowiek się cieszy i już sprzedaje .
Jak się kupi drożej to sobie człowiek akcji szanuje ,kalkuluje i nie sprzedaje za szybko.
I ani się nie obejzy a wzrosty nabierają rozpędu i się zarabia wiecej.
bo na tym to polega żeby samem wiedzieć czy wejść, podpowiem ci za niego , może on nie chce .Spójrz jakie się wykształciły formacje na wykresie tygodniowym , nawet na średnich kroczących to widać a dla potwierdzenia skorzystaj z innych osc. i troszkę ci to ułatwi. Ja tam nie kupuje pod wpływem forum bo tu naganiaczy dużo :) Pozdro.
Zapytam też po co kupowałeś po ,11 przecież jasne było że spadnie i tu akurat wyraźnie widać było na tygodniowym powtarzające się kilkakrotnie formacje spadkowe i dorzucę że przed świętami zapomnij o przebiciu ,11, nie ma wyraźnych formacji wzrostowych ale zrobisz jak uważasz, więc nie śmiej się z innych.
A dlaczego by nie AT, może ma racje, mi znacznie pomagają , a też używam DMI w połączeniu z kilkoma innymi i jakoś dobrze na tym wychodzę , trzeba wiedzieć jakich używać,przy danej spółce, dlatego nie kisze się tygodniami na papieże tylko wchodzę w odpowiednim momencie.Zresztą spójrz na głupie formacje świecowe na tygodniowym to zrozumiesz że pisanie od odpale itp. od września było śmieszne, ale trzeba czasem pomyśleć nie grać w ciemno.
Jak jesteś taki pewien to dobieraj za 0,08 a nie zakłądaj się, od tygodni krzyki odjazd chociaż nic na to nie wskazywało, a ja zbieram o dawna po 0,07 . Teraz to czekam na przyszły miesiąc.