• INFO Autor: ~kkk [94.254.164.*]
    Istotne wydarzenie mające wpływ na działalność gospodarczą Emitenta
    Zarząd Astro S.A. informuje, że w dniu 01.12.2010 roku Spółka uruchomiła wersję testową (beta) platformy multimedialnej OOGNET. W najbliższym czasie platforma wzbogaci się o kolejne moduły. Rozwiązanie to jest częścią przedsięwzięcia nad którym Astro S.A. aktywnie pracowała w ostatnich miesiącach. Kluczowym elementem tego projektu jest telewizja NEXT składająca się z dziesięciu kanałów TV, w tym siedmiu HD i trzech 3D.

Podstawa prawna:
    § 3 ust. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Karolina Szymańska - Prezes Zarządu

• Re: INFO Autor: ~kkk [94.254.164.*]
    Nieźle to wygląda :)
    http://www.oognet.pl/
  • Re: INFO Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    re sie nie ucieszy, mial prawo liczyc na glebsza korekte, ale z ta informacja chyba ma zonka
  • Re: INFO Autor: ~re [95.171.209.*]
    Dnia 2010-12-01 o godz. 10:40 ~tratata napisał(a):
    > re sie nie ucieszy, mial prawo liczyc na glebsza korekte,
    > ale z ta informacja chyba ma zonka

)))))))))) wlasnie dopadlem info, heh trudno ;) predzej chyba dobiore jak przeskoczy 8 pln anizeli w przedziale 6-8, zobaczymy i powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkim, ja czekam na rozwoj wydarzen,
    Ladnie wygladaja te kamerki rozmieszczone po miastach. Ta propozycja dla firm, do umieszczania np w clubach i knajpach moze byc ciekawsza niz myslalem
  • Re: INFO Autor: ~kkk [94.254.164.*]
    Na razie 16 kamer w głównych miejscach najiększych miast. Bardzo dobra jakość. Portal naprawę wygląda bardzo dobrze.
    znalazles jakies probki 3D? Mi to i tak nic nie da bo okularow nie mam. Ciekawe jeszcze jest czy serwer maja dobry. Na poczatek nic kosmicznego nie beda potrzebowali, ale jak sie pojawi kilka tysiecy osob sciagajacych obraz HD badz 3D to juz musza miec duzy serwer
    http://oognet.pl/content/details/200

To chyba w 3D powinno byc, ale jak dla mnie nie jest. Moze mam zly sprzet
    re, jeszcze jakis mistrz probuje sprzedawac po 6
    Dnia 2010-12-01 o godz. 11:00 ~tratata napisał(a):
    > re, jeszcze jakis mistrz probuje sprzedawac po 6

ten sam co ustawia na 6 od 2 sesji i pewnie ten sam co puscil po 5,9
    ))

czekam, najwyzej bede plakal ;)

albo bral over 8
    powodzenia. Dzisiaj powinno byc up, ale nie wiem jak duze, nie ma probek 3D, w kazdym razie ja ich nie znalazlem. Za to sporty ktore pokazywali pod szyldem next sport podobaly mi sie. KSJty, Polonia Warszawa itd itp
    prosze juz 3 kilo po 6 na ssssssssssssss
    ehhh, gosciu chyba komunikatow nie czyta. Klapki na oczach i wywala:P
  • Re: INFO Autor: ~znak od [85.222.86.*]
    Miało być info o starcie i jest. Poważni ludzie, myślałem, że jakaś obsuwa się szykuje, jak w wielu spółkach NC, ale tutaj myślą i działają. Dziękuję sprzedającym, dziś doładowałem ponownie. Czekam na drugie dzisiejsze info.
    Trzeba przyznac ze debil mial racje, ze info o kasie nie bedzie samotne. Tylko z koncesja nie trafil. Fajnie ze OOGNET ma juz dostep do amerykanskich telewizji.
    Zarząd Astro S.A. informuje, że w dniu 01.12.2010 Spółka otrzymała od Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej postanowienie akceptujące proponowane warunki techniczne rozpowszechniania programu telewizyjnego pod nazwą NEXT SKLEP HD.

Podstawa prawna:
    § 3 ust. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Załączniki:

RB 33.pdf rozmiar: 29.4 kB

Zarząd Astro S.A. informuje, że w dniu 01.12.2010 roku Spółka otrzymała środki pieniężne w wysokości 5.200.000 (słownie: pięć milionów dwieście tysięcy) złotych będące realizacją porozumienia z dnia 20.08.2010 podpisanego przez Astro S.A., Ster Sp. z o.o. i K&R Enterprises Sp. z o.o. Porozumienie to dotyczyło umowy sprzedaży udziałów z dnia 12 marca 2009 roku.

Podstawa prawna:

zebrales jednak cos?
    Dnia 2010-12-01 o godz. 13:27 ~tratata napisał(a):
    > zebrales jednak cos?

nie wiedzialem ze dowala z grubej rury, gdyby nie te informacje powinno poleciec w strone 4 a tak

w gore
    Tez liczylem na duzo glebsza korekte, ale bałem się o ilość akcji które da sie odebrac na nizszych poziomach
[x]
ASTRO -22,46% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.